ΤΡΟΧΑΙΟ-ΛΑΤΣΙΩΝ: Στο Νοσοκομείο δύο επιβαίνοντες μοτοσικλέτας- Συγκρούστηκαν με αυτοκίνητο- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΤΡΟΧΑΙΟ-ΛΑΤΣΙΩΝ: Στο Νοσοκομείο δύο επιβαίνοντες μοτοσικλέτας- Συγκρούστηκαν με αυτοκίνητο- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Εσπευσμένα στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, μεταφέρθηκαν δύο πρόσωπα τα οποία επέβαιναν μοτοσυκλέτας μεγάλου κυβισμού, μετά από τροχαίο που σημειώθηκε γύρω στις 12:30 το μεσημέρι της Κυριακής (28/9), στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού Λευκωσίας, λίγο πριν την έξοδο της βιομηχανικής περιοχής Λατσιών.

Κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, η μοτοσυκλέτα, στην οποία επέβαιναν ένας άντρας και μια γυναίκα, φαίνεται να συγκρούστηκε στο πίσω μέρος σαλούν αυτοκινήτου, ενώ η κατάσταση της υγείας τους μέχρι στιγμής, (13:30) παραμένει άγνωστη.


Λόγω του ατυχήματος, αποκόπηκε μέρος του αυτοκινητόδρομου, για μικρό χρονικό διάστημα, έτσι ώστε τα μέλη της Αστυνομίας να διεξάγουν έρευνες.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Έντονες παρασκηνιακές διεργασίες στην ΕΔΕΚ - Καταθέτει υποψηφιότητα ο Κωστής Ευσταθίου-Σκέψεις από Σοφοκλέους και Μυριάνθους - Στηρίζει Μορφάκη ο Μαυρονικόλας

Έντονες παρασκηνιακές διεργασίες στην ΕΔΕΚ - Καταθέτει υποψηφιότητα ο Κωστής Ευσταθίου-Σκέψεις από Σοφοκλέους και Μυριάνθους - Στηρίζει Μορφάκη ο Μαυρονικόλας

Συναντήσεις μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, κατάθεση υποψηφιότητας από τον διαγραφέντα Κωστή Ευσταθίου, συναινετικές διαδικασίες οι οποίες για κάποια στελέχη και πρώην μέλη της ΕΔΕΚ, θα μπορούσαν να ενώσουν το κόμμα, όλα αυτά, συνθέτουν το σημερινό σκηνικό, ημέρα κατά την οποία, ο Κωστής Ευσταθίου, θα προχωρήσει στην απόφασή του, να καταθέσει ενώπιον του Γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής, την υποψηφιότητά του, για την προεδρία του κόμματος. Μέχρι στιγμής, υποψήφιοι για την προεδρία της ΕΔΕΚ, είναι οι, Μορφάκης Σολομωνίδης και Μάριος Χαννίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE