ΤΡΟΧΑΙΟ-ΛΑΤΣΙΩΝ: Στο Νοσοκομείο δύο επιβαίνοντες μοτοσικλέτας- Συγκρούστηκαν με αυτοκίνητο- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΤΡΟΧΑΙΟ-ΛΑΤΣΙΩΝ: Στο Νοσοκομείο δύο επιβαίνοντες μοτοσικλέτας- Συγκρούστηκαν με αυτοκίνητο- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Εσπευσμένα στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, μεταφέρθηκαν δύο πρόσωπα τα οποία επέβαιναν μοτοσυκλέτας μεγάλου κυβισμού, μετά από τροχαίο που σημειώθηκε γύρω στις 12:30 το μεσημέρι της Κυριακής (28/9), στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού Λευκωσίας, λίγο πριν την έξοδο της βιομηχανικής περιοχής Λατσιών.

Κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, η μοτοσυκλέτα, στην οποία επέβαιναν ένας άντρας και μια γυναίκα, φαίνεται να συγκρούστηκε στο πίσω μέρος σαλούν αυτοκινήτου, ενώ η κατάσταση της υγείας τους μέχρι στιγμής, (13:30) παραμένει άγνωστη.


Λόγω του ατυχήματος, αποκόπηκε μέρος του αυτοκινητόδρομου, για μικρό χρονικό διάστημα, έτσι ώστε τα μέλη της Αστυνομίας να διεξάγουν έρευνες.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.

BEST OF TOTHEMAONLINE