ΛΕΜΕΣΟΣ: Τροχαίο στον αυτοκινητόδρομο - Έκλεισε η μια λωρίδα - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Τροχαίο στον  αυτοκινητόδρομο - Έκλεισε η μια λωρίδα - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε γύρω στις 16:00 το απόγευμα της Κυριακής 28/01 στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Λευκωσίας στο ύψος του Αγίου Τύχωνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας,  όχημα κάτω από συνθήκες που διερευνώνται προσέκρουσε στα προστατευτικά κιγκλιδώματα.

Λόγω του τροχαίου, η μια λωρίδα του αυτοκινητόδρομου Λεμεσού- Λευκωσίας πάρα την έξοδο του Αγίου Τύχωνα έχει κλείσει.

Όπως μας αναφέρθηκε, για το συμβάν δεν έχει κληθεί ασθενοφόρο.  

Παρακαλείται το κοινό να είναι ιδιαίτερα προσεκτικό. 

Φωτογραφία απο cy police checkpoints

 

Ι.Μ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Έντονες παρασκηνιακές διεργασίες στην ΕΔΕΚ - Καταθέτει υποψηφιότητα ο Κωστής Ευσταθίου-Σκέψεις από Σοφοκλέους και Μυριάνθους - Στηρίζει Μορφάκη ο Μαυρονικόλας

Έντονες παρασκηνιακές διεργασίες στην ΕΔΕΚ - Καταθέτει υποψηφιότητα ο Κωστής Ευσταθίου-Σκέψεις από Σοφοκλέους και Μυριάνθους - Στηρίζει Μορφάκη ο Μαυρονικόλας

Συναντήσεις μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, κατάθεση υποψηφιότητας από τον διαγραφέντα Κωστή Ευσταθίου, συναινετικές διαδικασίες οι οποίες για κάποια στελέχη και πρώην μέλη της ΕΔΕΚ, θα μπορούσαν να ενώσουν το κόμμα, όλα αυτά, συνθέτουν το σημερινό σκηνικό, ημέρα κατά την οποία, ο Κωστής Ευσταθίου, θα προχωρήσει στην απόφασή του, να καταθέσει ενώπιον του Γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής, την υποψηφιότητά του, για την προεδρία του κόμματος. Μέχρι στιγμής, υποψήφιοι για την προεδρία της ΕΔΕΚ, είναι οι, Μορφάκης Σολομωνίδης και Μάριος Χαννίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE