Κλειστή η μία λωρίδα του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας - Λάρνακας

Κλειστή η μία λωρίδα του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας - Λάρνακας

Κλειστή η αριστερή λωρίδα αυτοκινητόδρομου από κυκλικό κόμβο Ριζοελιάς προς Καλό Χωριό, επαρχία Λάρνακας.

Ανακοινώνεται ότι είναι κλειστή η αριστερή λωρίδα στον αυτοκινητόδρομο από κυκλικό κόμβο Ριζοελιάς προς Καλό Χωριό, επαρχία Λάρνακας, λόγω μηχανικής βλάβης διερχόμενου αυτοκινήτου το οποίο έχει ακινητοποιηθεί εντός της αριστερής λωρίδας του αυτοκινητόδρομου.

Καλούνται οι διερχόμενοι οδηγοί, προς αποφυγή τροχαίων δυστυχημάτων, όπως είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, κινούνται με ασφαλή, χαμηλή ταχύτητα, τηρούν απόσταση ασφαλείας από το προπορευόμενο τους όχημα και ακολουθούν τις υποδείξεις των μελών της Αστυνομίας που βρίσκονται στο σημείο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Eπιτυχή γεώτρηση στον «Πήγασο» - Προανήγγειλε ανακοινώσεις τη Δευτέρα ο Υπ. Ενέργειας

Eπιτυχή γεώτρηση στον «Πήγασο» - Προανήγγειλε ανακοινώσεις τη Δευτέρα ο Υπ. Ενέργειας

Η τελευταία γεώτρηση η οποία αναμένεται να ολοκληρωθεί σήμερα στο βυθοτεμάχιο 10 από την Exxon Mobil, στον στόχο Πήγασος, είναι μία επιτυχής γεώτρηση, "την οποία θα ανακοινώσουμε την Δευτέρα", ανέφερε ο Υπουργός Ενέργειας Γιώργος Παπαναστασίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE