ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΠΑΦΟΥ: Μαρτυρία του 13χρονου για τον θάνατο του 15χρονου ξάδερφού του

ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΠΑΦΟΥ: Μαρτυρία του 13χρονου για τον θάνατο του 15χρονου ξάδερφού του

Όπως σημειώσαμε και σε προηγούμενο μας δημοσίευμα, ο 15χρονος οδηγούσε διπλοκάμπινο όχημα, σε αγροτικό δρόμο στην Αχέλεια Πάφου, με συνεπιβάτη τον ξάδερφο του ηλικίας 13 ετών και υπό συνθήκες που διερευνώνται, παρεξέκλινε της πορείας του, πλαγιολίσθησε και κτύπησε βίαια σε κυπαρίσσι.

Ο 13χρονος σύμφωνα με αστυνομική πηγή της ιστοσελίδας μας, μίλησε στους ανακριτές για το τι ακριβώς έγινε πριν το μοιραίο.

Ακολούθως, μπήκαν στο όχημα για να πάνε μια μικρή βόλτα. Όπως μας αναφέρθηκε, τα δυο παιδιά από πολύ μικροί φαίνεται να έπαιρναν το όχημα των γονιών τους.

Άξιο αναφοράς είναι πως ο 13χρονος νοσηλεύεται στο ΓΝ Λεμεσού καθώς είναι νεφροπαθής. Μετά τον τραυματισμό του κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του στο Νοσοκομείο Λεμεσού για περαιτέρω περίθαλψη.

Η οικογενειακή τραγωδία της Πάφου συγκλόνισε τους πάντες στην Κύπρο.

Θυμίζουμε πως ο 15χρονος Νεόφυτος, είναι ο αδελφός της Χριστοδούλας Τσαγγαρά, της Κύπριας τραγουδίστριας που έγινε ευρύτερα γνωστή από την εκπομπή ‘The Voice’ της Ελλάδας.

 

 Ι.Μάντζιηπα 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Αισιοδοξία για νέα πρωτοβουλία που θα φέρει αποτελέσματα στο Κυπριακό

ΠτΔ: Αισιοδοξία για νέα πρωτοβουλία που θα φέρει αποτελέσματα στο Κυπριακό

Την αισιοδοξία του για μετουσίωση της πολιτικής βούλησης της ελληνοκυπριακής πλευράς σε μια συγκεκριμένη πρωτοβουλία που θα φέρει αποτελέσματα στην προσπάθεια επανέναρξης των συνομιλιών για το Κυπριακό εξέφρασε την Κυριακή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε δηλώσεις του μετά τη συμμετοχή του στον φιλανθρωπικό αγώνα δρόμου «Run for Autism», στην Αγία Νάπα.

BEST OF TOTHEMAONLINE