ΠΡΟΕΔΡΙΚΕΣ: Το θρίλερ της Λάρνακας και η Πάφος του Νικόλα – ΠΙΝΑΚΕΣ

ΠΡΟΕΔΡΙΚΕΣ: Το θρίλερ της Λάρνακας και η Πάφος του Νικόλα – ΠΙΝΑΚΕΣ

Οι πόλεις προέκριναν τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας στον δεύτερο γύρο των προεδρικών εκλογών, εκεί όπου θα μονομαχήσει με τον Σταύρο Μαλά για το ανώτατο αξίωμα της επόμενης πενταετίας.

Σε Λευκωσία, Αμμόχωστο και Λεμεσό κέρδισε κατά κράτος ο Νίκος Αναστασιάδης, ενώ στη Λάρνακα τη διαφορά έκαναν μόλις 127 ψήφοι.

Η Πάφος δεν επεφύλασσε εκπλήξεις και η «δηκοϊκή» παραθαλάσσια πρωτεύουσα έδωσε την πρωτιά στον Νικόλα Παπαδόπουλο και στις «δυνάμεις της αλλαγής».

Βέβαια, όλα αυτά είναι παρελθόν. Οι πόλεις θα ξαναψηφίσουν σε λίγες μέρες και οι πολίτες καλούνται αν εκλέξουν τον επόμενο Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Επιμέλεια: Αλέκος Μιχαηλίδης

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.

BEST OF TOTHEMAONLINE