ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΜΑΛΑ: Θα ανακοινωθεί μόνο το όνομα του υπουργού Οικονομικών

ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΜΑΛΑ: Θα ανακοινωθεί μόνο το όνομα του υπουργού Οικονομικών

Επαφές και διαβουλεύσεις σε προσωπικό επίπεδο με διάφορες προσωπικότητες διεξάγει ο υποψήφιος Σταύρος Μαλάς, ενόψει του δευτέρου γύρου των προεδρικών εκλογών.

Όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ γίνεται αξιολόγηση της κατάστασης όπως διαμορφώνεται υπό το φως και των διαφόρων διεργασιών από τα άλλα κόμματα. Το θέμα των επαφών το χειρίζεται προσωπικά ο Σταύρος Μαλάς και όταν υπάρχει κάτι προς ανακοίνωση, ο ίδιος θα προβεί σε δηλώσεις.

Όπως λέχθηκε στο ΚΥΠΕ από στενό συνεργάτη του κ. Μαλά, ο ίδιος ο υποψήφιος απευθύνεται σε όλους και με την χθεσινή δήλωσή του έστειλε μηνύματα και έκανε άνοιγμα για συγκλίσεις σε πολιτικές δυνάμεις.

Στο επιτελείο Μαλά θεωρούν ότι συγκλίσεις μπορούν να εξευρεθούν σε διάφορα κοινωνικο-οικονομικά ζητήματα με άλλα κόμματα, όπως για παράδειγμα στο θέμα των εκποιήσεων.

«’Υπάρχουν περιθώρια σε τέτοια ζητήματα, εμείς αυτό θεωρούμε και πιστεύουμε, βέβαια στο Κυπριακό δεν θα αλλάξουμε τις θέσεις μας για να ικανοποιήσουμε τον οποιοδήποτε, ούτε και στην οικονομία, αλλά σε κάποια άλλα επιμέρους ζητήματα υπάρχει περιθώριο συγκλίσεων, το πρόγραμμά μας είναι εκεί και θα φαινόμασταν αναξιόπιστοι αν το αλλάζαμε, όμως θεωρούμε ότι υπάρχει περιθώριο για εμπλουτισμό», μας λέχθηκε χαρακτηριστικά.

Σε ό,τι αφορά το θέμα του Υπουργικού Συμβουλίου και την ονοματολογία που δίνει και παίρνει τις τελευταίες ώρες, μας λέχθηκε κατηγορηματικά ότι το μόνο όνομα που θα ανακοινωθεί από τον ίδιο τον Σταύρο Μαλά θα είναι αυτό του Υπουργού Οικονομικών.

«Οτιδήποτε άλλο ακούγεται δεν ισχύει, θα δώσει ο ίδιος το όνομα του Υπουργού Οικονομικών και αυτό έχει να κάνει με το ότι ο κ. Μαλάς θέλει να κάνει σαφή προς τα έξω την φιλοσοφία του και το στίγμα της διακυβέρνησης του», μας αναφέρθηκε.

Σε ό,τι αφορά το θέμα της τηλεμαχίας Αναστασιάδη-Μαλά αναμένεται ότι εντός της ημέρας θα ληφθεί τελική απόφαση. Το επιτελείο Μαλά είχε από την αρχή την άποψη ότι το ντιμπέϊτ προτιμότερο να διεξαχθεί Παρασκευή και Τετάρτη και Πέμπτη να γίνουν προσωπικές συνεντεύξεις των υποψηφίων από τα τηλεοπτικά κανάλια.

«Στην πορεία έγιναν εισηγήσεις για να γίνει το ντιμπέϊτ Τετάρτη ή Πέμπτη και εμείς είμαστε σύμφωνοι σε αυτό, δεν προβάλλουμε προσκόμματα, αν καταλήξουμε σε Παρασκευή και πάλι σε αυτό είμαστε σύμφωνοι», μας λέχθηκε από στενό συνεργάτη του κ. Μαλά.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top