Έδωσαν το ραντεβού για την τηλεμαχία Αναστασιάδη-Μαλά

Έδωσαν το ραντεβού για την τηλεμαχία Αναστασιάδη-Μαλά

Κλείδωσε η ώρα και η μέρα του ‘Debate’ ενόψει του δευτέρου γύρου των Προεδρικών Εκλογών της Κυριακής 4ης Φεβρουαρίου.

Τα δύο επιτελεία έδωσαν ραντεβού την Τετάρτη 31/1, στις εγκαταστάσεις του Ραδιοφωνικού Ιδρύματος Κύπρου, σε μια ‘μονομαχία’ μεταξύ Νίκου Αναστασιάδη και Σταύρου Μαλά διάρκειας δύο ωρών, από τις 20:30 μέχρι τις 22:30.

Στις διαφορές της τηλεμαχίας, σε σχέση με αυτό του πρώτου γύρου είναι ότι κάθε δημοσιογράφος θα θέσει ένα θέμα προς συζήτηση μεταξύ των δύο υποψηφίων, στους οποίους θα δοθεί χρονικό διάστημα δέκα λεπτών για συζήτηση.

Οι πέντε δημοσιογράφοι που θα βρεθούν είναι, ο Μιχάλης Παυλίδης (TVONE), Έλλη Κοτζαμάνη (ANT1), Πανίκος Χατζήπαναγης (ΡΙΚ1), Χρύσανθος Τσουρούλλης (ΣΙΓΜΑ) και ο Γιώργος Τσαλακός (ALPHA), ο οποίος θα έχει και ρόλο συντονιστή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Οι ΗΠΑ θα αποφασίσουν τυχόν εμπλοκή στο Ιράν σε 24 έως 48 ώρες - Ο Νετανιάχου δεν αποκλείει τη δολοφονία Χαμενεΐ

Οι ΗΠΑ θα αποφασίσουν τυχόν εμπλοκή στο Ιράν σε 24 έως 48 ώρες - Ο Νετανιάχου δεν αποκλείει τη δολοφονία Χαμενεΐ

Ισραηλινός αξιωματούχος δήλωσε ότι το Τελ Αβίβ περιμένει σύντομα την απόφαση του Αμερικανού προέδρου για την εμπλοκή των ΗΠΑ στον πόλεμο Ισραήλ-Ιράν. Σύμφωνα με δημοσίευμα των Times of Israel, αυτή απόφαση αναμένεται μέσα στις επόμενες 24 με 48 ώρες.

BEST OF TOTHEMAONLINE