ΠΡΟΕΔΡΙΚΕΣ: Δέχεται Λιλλήκα και Σιζόπουλο στο Προεδρικό ο Αναστασιάδης

ΠΡΟΕΔΡΙΚΕΣ: Δέχεται Λιλλήκα και Σιζόπουλο στο Προεδρικό ο Αναστασιάδης

Έκλεισαν οι πρώτες συναντήσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας και υποψήφιου για επανεκλογή, Νίκου Αναστασιάδη.

Συγκεκριμένα, όπως πληροφορεί το Γραφείο Τύπου και Πληροφοριών, θα δεχθεί αύριο (31/1) στο Προεδρικό Μέγαρο τους Μαρίνο Σιζόπουλο και Γιώργο Λιλλήκα, ενώ αναμένεται να κλείσουν κι άλλες συναντήσεις.

Στις 12:00 θα δεχθεί τον πρόεδρο της ΕΔΕΚ και στις 13:00 τον πρόεδρο της Συμμαχίας Πολιτών.

Υπενθυμίζεται ότι ο Σταύρος Μαλάς θα συναντηθεί στις 16:00 με τον Γιώργο Λιλλήκα, ενώ στις 19:00 θα δει τον Μαρίνο Σιζόπουλο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Διαφάνεια στην πράξη: Ο ΠτΔ έδωσε στη δημοσιότητα τις εκθέσεις για τη Φονική Πυρκαγιά - Ιδού όσα αναφέρονται

Διαφάνεια στην πράξη: Ο ΠτΔ έδωσε στη δημοσιότητα τις εκθέσεις για τη Φονική Πυρκαγιά - Ιδού όσα αναφέρονται

Σε μια καθοριστική κίνηση διαφάνειας και λογοδοσίας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης προχώρησε στη δημοσιοποίηση όλων των εκθέσεων που του υποβλήθηκαν από τις αρμόδιες υπηρεσίες, αναφορικά με την καταστροφική πυρκαγιά που έπληξε την επαρχία Λεμεσού. Όπως είχε δεσμευτεί δημοσίως, η ενημέρωση προς τους πολίτες γίνεται με πλήρη διαφάνεια, μέσα από αδιαμεσολάβητη πρόσβαση στα στοιχεία που καταγράφουν βήμα προς βήμα τη διαχείριση της κρίσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE