Μπηχτές στον αέρα μεταξύ Άντρου-Χριστοδουλίδη – «Τον προκαλώ να δημοσιεύσει τη σελίδα 28» - VIDEO

Μπηχτές στον αέρα μεταξύ Άντρου-Χριστοδουλίδη – «Τον προκαλώ να δημοσιεύσει τη σελίδα 28» - VIDEO

Αντιπαράθεση στον αέρα προκλήθηκε μετά τη δημοσιοποίηση πρακτικών του Εθνικού Συμβουλίου από τον Γενικό Γραμματέα του ΑΚΕΛ, Άντρο Κυπριανού.

Συγκεκριμένα, ο κ. Κυπριανού ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Μεσημέρι και κάτι» της Κατερίνας Χριστοφίδου, την ώρα που έκανε δηλώσεις στο Προεδρικό ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κύριος Νίκος Χριστοδουλίδης.

Κληθείς να σχολιάσει τη δημοσιοποίηση πρακτικών από τον Άντρο Κυπριανού, ο κ. Χριστοδουλίδης προκάλεσε τον ΓΓ του ΑΚΕΛ να διαβάσει και να δημοσιεύσει και τη σελίδα 28 της συγκεκριμένης μέρας.

Ερωτηθείς για τη συγκεκριμένα σελίδα, ο Άντρος Κυπριανού προκάλεσε με τη σειρά του τον εκπρόσωπο να τη δημοσιοποιήσει και ξεκαθάρισε ότι δεν δέχεται μαθήματα «από κανέναν Χριστοδουλίδη».

Εξήγησε δε ότι η σελίδα 28 εμπεριέχει καυγά μεταξύ του ιδίου και του Προέδρου Αναστασιάδη, στον οποίο ασκούσε κριτική για τις διαπραγματεύσεις.

Δείτε το επίμαχο σημείο:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

K. Λετυμπιώτης: Ανυπόστατες επιθέσεις με πολιτικά και κομματικά κίνητρα - Η αποχώρηση της Πρώτης Κυρίας έγινε για την προστασία του οργανισμού

K. Λετυμπιώτης: Ανυπόστατες επιθέσεις με πολιτικά και κομματικά κίνητρα - Η αποχώρηση της Πρώτης Κυρίας έγινε για την προστασία του οργανισμού

Η αποχώρηση της πρώτης κυρίας από τον Ανεξάρτητο Φορέα Κοινωνικής Στήριξης έγινε για προστασία του έργου του, μετά τις δημόσιες υπόνοιες που διατυπώνονται εξαιτίας του επίμαχου βίντεο που δημοσιοποιήθηκε την περασμένη Πέμπτη, δήλωσε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος.

BEST OF TOTHEMAONLINE