ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΥΠΡΟΥ: Ζητά την βοήθεια του κοινού για εντοπισμό 14χρονης-ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΥΠΡΟΥ: Ζητά την βοήθεια του κοινού για εντοπισμό 14χρονης-ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Απουσιάζει από την οικία της η 14χρονη Erika Mihaylova Naydenova, με την Αστυνομία Κύπρου να ζητά τη βοήθεια του κοινού για εντοπισμό της.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό της, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λευκωσίας.

Καταγγέλθηκε στην Αστυνομία, ότι απουσιάζει από την οικία της στη Λευκωσία, από την 1η Φεβρουαρίου, 2018, η ERIKA MIHAYLOVA NAYDENOVA,14 ετών από τη Βουλγαρία.

Η 14χρονη, περιγράφεται ως ύψους 1.60 μ. περίπου, μεσαίας σωματικής διάπλασης, με μαύρα μακριά μαλλιά, καφέ μάτια και φέρει σκουλαρίκι στη μύτη.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό της, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λευκωσίας (αρ. τηλ 22-802222 – 22802231) ή τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό ή ηλεκτρονικά μέσω της «Κατηγορίας Εγκλήματος» στο application της Αστυνομίας Κύπρου.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Δεν είναι μόνο ο Καρούσος με τον Δίπλαρο. Δεν είναι μόνο ο Τορναρίτης. Και ασφαλώς δεν είναι μόνο μια ακόμη εσωκομματική αναστάτωση. Στον ΔΗΣΥ εξελίσσεται κάτι βαθύτερο: μια συζήτηση για την επόμενη ημέρα της παράταξης, η οποία θέτει στο τραπέζι τη σχέση με τον Νίκο Χριστοδουλίδη, τα πρόσωπα που θα πρωταγωνιστήσουν το 2028 και τα όρια της κομματικής πειθαρχίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE