ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ανακήρυξη Προέδρου: Τι απαγορεύεται εντός του Σταδίου- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ανακήρυξη Προέδρου: Τι απαγορεύεται εντός του Σταδίου- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Πανέτοιμες οι Αρχές για την ανακήρυξη του Προέδρου της Δημοκρατίας, την Κυριακή (4/02) το βράδυ, στο Στάδιο “Τάσος Παπαδόπουλος – Ελευθερία”, που θα βρίσκονται στο χώρο τόσο για τη διασφάλιση της προστασίας των πολιτών, όσο και ρύθμιση της τροχαίας.

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, η Αστυνομία Κύπρου, ενημερώνει το κοινό ότι το βράδυ της Κυριακής 4 Φεβρουαρίου, 2018, θα λάβει αυξημένα μέτρα ασφάλειας κατά την τελετή ανακήρυξης του Προέδρου της Δημοκρατίας. Τα μέτρα θα εφαρμοστούν στο Στάδιο «ΤΑΣΣΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ – ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ» στη Λευκωσία, όπου θα γίνει η τελετή ανακήρυξης από τον Γενικό Έφορο Εκλογής, τόσο κατά την προσέλευση, όσο και κατά την αποχώρηση του κοινού.

Υπογραμμίζεται με έμφαση ότι τα αυξημένα μέτρα και η πιο έντονη παρουσία της Αστυνομίας, γίνονται καθαρά για προληπτικούς σκοπούς,  έχουν αποκλειστικό στόχο τη διασφάλιση της όλης εκδήλωσης, την προστασία των πολιτών και την παροχή τροχαίων και άλλων διευκολύνσεων. Η Αστυνομία, καλεί τους πολίτες να συνεργαστούν με τα μέλη της, που θα βρίσκονται καθήκον στην περιοχή και να συμμορφώνονται με τις οδηγίες και υποδείξεις τους.

Σύμφωνα με τον Γενικό Έφορο Εκλογής, η ανακήρυξη, αναμένεται να γίνει στις 22:00 της Κυριακής 4 Φεβρουαρίου, 2018, στο στάδιο «ΤΑΣΣΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ – ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ».

Στο κοινό που θα παρευρεθεί στην εκδήλωση, έχουν παραχωρηθεί όλοι οι χώροι στάθμευσης του Μακαρίου Σταδίου, με είσοδο από την οδό Λευκοθέου και χώρος στάθμευσης δυτικά του Σταδίου «ΤΑΣΣΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ – ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ», καθώς και πίσω από τα βοηθητικά γήπεδα του Μακαρίου Σταδίου με είσοδο από την οδό Λυκαβηττού.

Οι επίσημοι προσκεκλημένοι που θα παρακολουθήσουν την εκδήλωση, προτρέπονται να προσέλθουν από: 

1. Λεωφόρο Ηρώων – οδό Λευκοθέου – οδό Λυκαβηττού (από Τύμβο Μακεδονίτισσας και εκκλησία Αγίου Παντελεήμονα)

2. Λεωφόρο Μόρφου - οδό Λυκαβηττού 

και να σταθμεύσουν στο χώρο στάθμευσης δυτικά του Σταδίου «ΤΑΣΣΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ – ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ», με είσοδο από την οδό Λυκαβηττού. Σημειώνεται ότι η είσοδος στο χώρο στάθμευσης επισήμων επιτρέπεται μόνο στους κατόχους κάρτας, που έχει παραχωρηθεί από την Υπηρεσία Εκλογών.

 Τονίζεται σε όλους, ότι για λόγους ασφάλειας, στις εισόδους του σταδίου, θα πραγματοποιείται σωματικός έλεγχος, γι’ αυτό καλείται το κοινό να προσέλθει έγκαιρα στο στάδιο. 

Εντός του σταδίου, απαγορεύεται αυστηρώς: 

o Η μεταφορά φωτοβολίδων, κροτίδων και άλλων επικίνδυνων αντικειμένων.

o Η μεταφορά πανό υβριστικού/ρατσιστικού ή άλλου προκλητικού περιεχομένου.  

o Η αναγραφή συνθημάτων στον περιβάλλοντα χώρο, στους τοίχους του σταδίου και οπουδήποτε αλλού.  

Επίσης καλείται το κοινό να αποφύγει τη μεταφορά σακιδίων ή τσαντών, στο στάδιο.

Προτρέπονται οι πολίτες να ακολουθήσουν πιστά τις οδηγίες αυτές και να συνεργάζονται με την Αστυνομία για αποφυγή οποιασδήποτε αχρείαστης ταλαιπωρίας τους. 

Να σημειωθεί ότι για το κοινό που δεν θα μπορέσει να εισέλθει στο στάδιο λόγω πληρότητας, θα τοποθετηθούν εξωτερικά γιγαντοοθόνες, ώστε να μπορούν όλοι να παρακολουθήσουν την Ανακήρυξη του Προέδρου της Δημοκρατίας. 

Επισημαίνεται ότι η Αστυνομία θα βρίσκεται στην τελετή για την τήρηση της τάξης και ασφάλειας, καθώς και τη διασφάλιση της ομαλής διεξαγωγής της εκδήλωσης. Θα παρέχει επίσης, τροχαίες διευκολύνσεις στο κοινό, τόσο κατά την προσέλευση, όσο και κατά την αποχώρησή του. 

Σχετικό σχεδιάγραμμα των χώρων στάθμευσης επισυνάπτεται.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παράνομα φωτοβολταϊκά: Προς διερεύνηση δύο περιπτώσεις - Πώς επηρεάζουν το δίκτυο της ΑΗΚ

Πόσα παιδιά γεννήθηκαν στην ΕΕ το 2022; - Η χώρα με την ψηλότερη γονιμότητα και η θέση της Κύπρου

Συναγερμός στις Αρχές: Έκρηξη σε γκαράζ οικίας σήκωσε στο «πόδι» περιοχή στη Λευκωσία - Ζημιές σε ένα όχημα

Πασαλιμάνι: Βίντεο ντοκουμέντο λίγα λεπτά μετά την κατάρρευση του κτιρίου - Το φορτηγό που σκοτώθηκε ο αστυνομικός

Ακομπλεξάριστη η Δέσποινα Βανδή: Το βίντεο στο TikΤοκ – Έτσι είναι όταν ξυπνάει



Το μεταναστευτικό αλλάζει την ατζέντα των κομμάτων - Οι προτεραιότητες των πολιτών ενόψει Ευρωεκλογών

Το μεταναστευτικό αλλάζει την ατζέντα των κομμάτων - Οι προτεραιότητες των πολιτών ενόψει Ευρωεκλογών

Το μεταναστευτικό βρίσκεται πλέον στην προμετωπίδα της προεκλογικής εκστρατείας των κομμάτων ενόψει ευρωεκλογών, ιδιαίτερα στην Κύπρο όπου το τελευταίο διάστημα οι ροές μεταναστών από τον Λίβανο προς τα παράλια της χώρας μας, αυξάνονται δραματικά. Ούτε οι προσπάθειες της κυβέρνησης έφεραν αποτέλεσμα, ούτε υπάρχει θέληση από την Ευρώπη για επαναξιολόγηση περιοχών στη Συρία  ως ασφαλείς, προκειμένου να καταστεί δυνατός ο επαναπατρισμός ατόμων από τη Συρία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top