Εκστρατεία Αστυνομίας - Αυστηροί έλεγχοι για την κύρια αιτία θανατηφόρων

Εκστρατεία Αστυνομίας - Αυστηροί έλεγχοι για την κύρια αιτία θανατηφόρων

Η οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλης αποτελεί την κύρια αιτία πρόκλησης θανατηφόρων τροχαίων συγκρούσεων στη χώρα μας.

Κατά την πενταετία 2012 – 2017, πέραν των 60 συνανθρώπων μας, έχασαν τη ζωή τους σε τροχαία δυστυχήματα, που αιτία πρόκλησης τους ήταν η κατανάλωση αλκοόλ πριν από την οδήγηση.  

Για το λόγο αυτό, στο πλαίσιο των προσπαθειών της Αστυνομίας, για πρόληψη και μείωση των οδικών συγκρούσεων και για εμπέδωση της οδικής συνείδησης, η  πραγματοποιεί από τη Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου, μέχρι και την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2018, την 1η φετινή παγκύπρια εκστρατεία ελέγχου οδήγησης υπό την επήρεια αλκοόλης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Παρά τις δυσκολίες παραμένουμε προσηλωμένοι για επανένωση της Κύπρου

ΠτΔ: Παρά τις δυσκολίες παραμένουμε προσηλωμένοι για επανένωση της Κύπρου

Παρά τις δυσκολίες και την αδιάλλακτη τουρκική στάση, παραμένουμε προσηλωμένοι και θα πράξουμε ό,τι είναι δυνατόν στη μεγάλη προσπάθεια για επανένωση της Κύπρου, δήλωσε το Σάββατο, ο Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης, στον χαιρετισμό του στην εκδήλωση «Your Europe, Your Future: A dialogue with Youth», με την ευκαιρία της Ημέρας της Ευρώπης, που πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Αριστείας CYENS.

BEST OF TOTHEMAONLINE