ΑΘΗΝΑ: Επίθεση με μπογιές στην οικία του Μ. Θεοδωράκη- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΑΘΗΝΑ: Επίθεση με μπογιές στην οικία του Μ. Θεοδωράκη- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Άγνωστοι πέταξαν μπογιές στην είσοδο του σπιτιού και έγραψαν απειλητικό μήνυμα ότι η ιστορία του μουσικοσυνθέτη «καταλήγει στον εθνικό βούρκο της Πλατείας Συντάγματος»

Επίθεση στο σπίτι του Μίκη Θεοδωράκη σημειώθηκε λίγο πριν τις 16:00 το απόγευμα του Σαββάτου από αγνώστους, πιθανώς αντιεξουσιαστές.

Οι άγνωστοι που έφτασαν στο σπίτι του Μίκη στην Ακρόπολη πέταξαν κόκκινες μπογιές στην είσοδο του σπιτιού του μουσικοσυνθέτη και έγραψαν απειλητικό μήνυμα σε τοίχο του σπιτιού.

«Η ιστορία σου ξεκινάει από το βουνό και καταλήγει στον εθνικό βούρκο της Πλατείας Συντάγματος» έγραψαν οι άγνωστοι που υπογράφουν με το Α της αναρχίας.

Μέχρι αυτή την ώρα είναι άγνωστος ο αριθμός των ατόμων που έφτασαν μέχρι την είσοδο του σπιτιού του Μίκη Θεοδωράκη με προφανή σκοπό να τρομοκρατήσουν εν όψει του αυριαού συλλαλητηρίου για το όνομα της Μακεδονίας.

Από Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ανακοίνωσαν κάθοδο Ολγκίν στην Κύπρο τα ΗΕ - Την Παρασκευή θα έχει επαφές στο Παρίσι

Ανακοίνωσαν κάθοδο Ολγκίν στην Κύπρο τα ΗΕ - Την Παρασκευή θα έχει επαφές στο Παρίσι

Tην επικείμενη επίσκεψη της Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρίας Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, στην Κύπρο για επαφές με τις δύο πλευρές στο πλαίσιο της προετοιμασίας της άτυπης διευρυμένης συνάντησης στις 16-17 Ιουλίου στην Νέα Υόρκη, ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του Γενικού Γραμματέα, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των δημοσιογράφων στην έδρα του διεθνούς οργανισμού.

BEST OF TOTHEMAONLINE