Πρωινή με τακτική και… τελειώματα φάσεων!

Πρωινή με τακτική και… τελειώματα φάσεων!

Η ΑΕΚ συνέχισε με πρωινή προπόνηση την προετοιμασία της ενόψει του παιχνιδιού με την Αλκή που θα γίνει την ερχόμενη Τρίτη στο «ΑΕΚ Αρένα».

Δείτε την ενημέρωση:

Το σημερινό πρόγραμμα προπόνηση της ομάδας μας περιλάμβανε τακτική και τελειώματα φάσεων.

Η προετοιμασία για τον αγώνα της 23ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος με αντίπαλο την Aλκή Ορόκλινη στο AEK ARENA (Τρίτη 06/02, 19:00) ολοκληρώνεται αύριο (05/02) με πρωινή προπόνηση.

Αργότερα θα ακολουθήσουν δηλώσεις για το παιχνίδι από τον προπονητή μας Imanol Idiakez, καθώς και τον  Ιvan Trickovski.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για Κυπριακό: Τις επόμενες μέρες ευελπιστούμε να έχουμε ανακοινώσεις που θα βοηθήσουν

ΠτΔ για Κυπριακό: Τις επόμενες μέρες ευελπιστούμε να έχουμε ανακοινώσεις που θα βοηθήσουν

Έχω υποσχεθεί στον κυπριακό λαό ότι θα πράξω ό,τι είναι δυνατόν για να δημιουργηθούν οι συνθήκες επανέναρξης των συνομιλιών, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, εκφράζοντας την ελπίδα τις επόμενες μέρες θα υπάρξουν κάποιες ανακοινώσεις προς αυτή την κατεύθυνση. 

BEST OF TOTHEMAONLINE