ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Χτύπησαν ήδη την (γνώριμη) πόρτα της Μπράγκα…

Χτύπησαν ήδη την (γνώριμη) πόρτα της Μπράγκα…

Κάθε παιχνίδι που περνά «ερωτεύονται» ακόμα περισσότεροι Απολλωνίστες τον Άλεφ Ντος Σάντος. Στα δυο συνεχόμενα ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ, ο 23χρονος Βραζιλιάνος χαφ ήταν ο κορυφαίος παίχτης των κυανολεύκων, ανεξαρτήτως αν στο ματς του Τσιρείου, η τύχη και οι συγκυρίες… γύρισαν την πλάτη στην ομάδα, με αποτέλεσμα να ηττηθεί για πρώτη φορά στον φετινό μαραθώνιο του πρωταθλήματος.

Όσο για το μέλλον του στη Λεμεσό, δεν εξαρτάται τόσο από τον Απόλλωνα, όσο από την Πορτογαλική Μπράγκα στην οποία ανήκει. Οι διοικούντες… χτύπησαν ήδη την πόρτα των «ιδιοκτήτων» του πολύ σπουδαίου χαφ. 

Δυο τρόποι υπάρχουν για να μείνει ο 23χρονος παίχτης. Είτε ανανέωση του δανεισμού του για άλλο ένα χρόνο, είτε αγορά των δικαιωμάτων του. Από την εν λόγω ομάδα, ο Απόλλωνας πριν από περίπου δυο χρόνια είχε εξασφαλίσει τα δικαιώματα ενός άλλου σπουδαίου παίχτη του Ζοάο Πέδρο.

Είχε παίξει δανεικός την σεζόν 2015-16 στην ομάδα ο Πορτογάλος και πήγαν και τον αγόρασαν με ελευθέρα με τη λήξη εκείνης της χρονιάς. Υπάρχει ωστόσο μια σημαντική διαφορά. Ο Πέδρο ήταν τότε 29 χρόνων, ο Άλεφ μόλις πριν μια εβδομάδα έκλεισε τα 23 του χρόνια.

Όσον αφορά τον Αντόνιο Γιάκολις, τα οικονομικά δεδομένα είναι γνωστά. Ο Απόλλωνας θα πρέπει να καταβάλει το ποσό των 300 χιλιάδων ευρώ για να τον πάρει με ελευθέρας το καλοκαίρι από την Στεάουα. Πριν μερικές εβδομάδες λάβαμε την πληροφορία, ότι έκαναν ήδη μια πρώτη βολιδοσκόπηση στους Ρουμάνους, για να ανανεωθεί για άλλο ένα χρόνο ο δανεισμός του Κροάτη εξτρέμ.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Ανάβουν φλας από σήμερα πέντε νέες κάμερες τροχαίας στη Λεμεσό - Δείτε σε ποια σημεία

Μεγάλη Εβδομάδα: Tα πάθη του Κυρίου, μέχρι την Σταύρωση και την Ανάσταση - Οι Ιερές ακολουθίες και τα τροπάρια

Υποβάλλονται σήμερα οι υποψηφιότητες για Κοινοτάρχες και Κοινοτικούς Συμβούλους

Λίλι Ρόουζ Ντεπ: Ποζάρει στο Τόκιο με τη σύντροφό της - «Εγώ και η δικιά μου» - Δείτε φωτογραφίες



Συνεδριάζει το Υπουργικό Συμβούλιο - Περνούν από «εξεταστική» οι Υπουργοί

Συνεδριάζει το Υπουργικό Συμβούλιο - Περνούν από «εξεταστική» οι Υπουργοί

Τον λόφο του προεδρικού ανεβαίνουν το απόγευμα τα μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου, σε μία συνεδρία πολύ σημαντική τόσο για τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη, όσο και για τους υπουργούς.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top