Πιάστηκε από το πίσω μέρος λεωφορείου για να μην πληρώσει εισιτήριο – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Πιάστηκε από το πίσω μέρος λεωφορείου για να μην πληρώσει εισιτήριο – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ο ορισμός του τζαμπατζή!

Τα παλιά τα χρόνια υπήρχαν οι σαλταδόροι που ανέβαιναν στο πίσω μέρος του τραμ για να μην πληρώσουν εισιτήριο. Φαίνεται όμως ότι σαλταδόρους έχουμε και στη σημερινή εποχή, όπως αποδείχθηκε πριν από λίγες μέρες στη Θεσσαλονίκη.

Οδηγός, απαθανάτισε με την κάμερα του κινητού του τηλεφώνου έναν νεαρό να έχει κρεμαστεί στο πίσω μέρος λεωφορείου του ΟΑΣΘ, όσο αυτό ήταν εν κινήσει, ενδεχομένως για να μην πληρώσει εισιτήριο, αν και η αιτία δεν έχει ακόμα διευκρινιστεί.

Το λεωφορείο πραγματοποιούσε τη διαδρομή Άγιος Ιωάννης – Πανεπιστήμιο και η φωτογραφία δημοσιεύτηκε σε σελίδα του Facebook, συνοδευόμενη από την εξής λεζάντα:

«Όταν μπαίνει ελεγκτής σε λεωφορείο του ΟΑΣΘ».

Φυσικά η φωτογραφία έγινε viral, κανείς όμως δεν έμαθε την ταυτότητα του νεαρού και κυρίως αν έφτασε στον προορισμό του σώος και αβλαβής.

Από Star.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η επιστολή-μήνυμα του ΔΗΚΟ προς τον Χριστοδουλίδη: Ανασχηματισμός, διορισμοί και βλέμμα στο 2028 - Στο Προεδρικό σήμερα η Γραμματεία του κόμματος

Η επιστολή-μήνυμα του ΔΗΚΟ προς τον Χριστοδουλίδη: Ανασχηματισμός, διορισμοί και βλέμμα στο 2028 - Στο Προεδρικό σήμερα η Γραμματεία του κόμματος

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι διεργασίες μεταξύ του ΔΗΚΟ και του Προεδρικού, μετά τη δημοσιοποίηση από την εφημερίδα Πολίτης της εμπιστευτικής επιστολής που απέστειλε ο πρόεδρος του κόμματος, Νικόλας Παπαδόπουλος, προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη. Η υπόθεση, αποκτά πλέον ακόμη μεγαλύτερη βαρύτητα, καθώς νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι το απόγευμα η Γραμματεία του ΔΗΚΟ μεταβαίνει στο Προεδρικό Μέγαρο για άμεση συνάντηση, με τον Πρόεδρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE