Πρώην Survivor «επιτίθεται» στους Μαχητές: «Ντροπή σε όσους….»

Πρώην Survivor «επιτίθεται» στους Μαχητές: «Ντροπή σε όσους….»

αν πρώην Survivor πήρε θέση σε όσα συνέβησαν στο επεισόδιο που παρακολουθήσαμε το βράδυ της Τετάρτης 08/02.

Φυσικά αναφερόμαστε στην επίθεση των Μαχητών στην συμπαίκτρια τους, Ροδάνθη Καπαρού Καπαράκη.

Θυμίζουμε πως κάποιοι από την ομάδα εναντιωθήκαν εξαιτίας του τραυματισμού της κατηγορώντας της πως «πολλές φορές κουτσαίνει, αλλά όταν είναι η ώρα του φαγητού τρέχει».

Ο Σπύρος Σούλης πήρα θέση δημόσια γράφοντας στην προσωπική του σελίδα στο twitter: «Τι άσχημο θέαμα και λάθος πρότυπο. Αντί να βοηθάνε την τραυματισμένη, να δείχνουν συμπόνοια και κατανόηση, την προσβάλουν και την κοροϊδεύουν την αδύναμη κοπέλα. Και κάνεις δεν τις σταματάει. Ντροπή σε όσους κάνουν επίθεση και ντροπή σε όσους δεν κάνουν τίποτα!».

Θυμίζουμε πως ο Σπύρος Σούλης είχε λάβει μέρος στο πρώτο Survivor.

 

 

Από gossip-tv.gr

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Επίσκεψη του Ινδού Πρωθυπουργού - Πότε καταφθάνει - Ως συμμαχία κατά Τουρκίας βλέπει ο τουρκικός Τύπος την επίσκεψη Μόντι

Επίσκεψη του Ινδού Πρωθυπουργού - Πότε καταφθάνει - Ως συμμαχία κατά Τουρκίας βλέπει ο τουρκικός Τύπος την επίσκεψη Μόντι

Ως συμμαχία κατά της Τουρκίας βλέπει ο τουρκικός Τύπος την επίσκεψη του Ινδού Πρωθυπουργού Ναρέντρα Μόντι στην Κυπριακή Δημοκρατία, ενώ αναφέρει ότι αυτή η επίσκεψη έχει τη δυνατότητα να ενισχύσει τις σχέσεις ΕΕ-Ινδίας, καθώς η Κυπριακή Δημοκρατία θα αναλάβει την προεδρία του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης το πρώτο εξάμηνο του 2026».

BEST OF TOTHEMAONLINE