Γλύτωσε τα χειρότερα ο νεαρός κυνηγός: «Να μεν σύρνουν σιιπεθκιές χαμαί άμαν έσιει κόσμο» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Γλύτωσε τα χειρότερα ο νεαρός κυνηγός: «Να μεν σύρνουν σιιπεθκιές χαμαί άμαν έσιει κόσμο» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Με εμφανείς τραυματισμούς στο πρόσωπο εμφανίζεται νεαρός συμπολίτης μας, ο οποίος αποφάσισε να δημοσιεύσει σε ομάδα σελίδας κοινωνικής δικτύωσης την εμπειρία του.

Μάλλον σε μια απέλπιδα κραυγή για να βάλουν μυαλό ασυνείδητοι κυνηγοί, ο συμπολίτης μας, πιθανώς τραυματίας από σκάγια άλλου κυνηγού, τονίζει ότι χρειάζεται προσοχή.

«Για κάτι αχάπαρους που ένιξερουν τι σημαίνει να μεν σύρνουν σιιπεθκιές χαμαί άμαν έσιει κόσμο», γράφει. «Έτα χαΐρκα μας! Γλιπάραμεν τα σιειρότερα. Προσέχετε που σύρνετε!».

Μετά από επικοινωνία με την Αστυνομία, διαπιστώσαμε ότι δεν έγινε κάποια καταγγελία για το περιστατικό.

Υπενθυμίζεται ότι το πρωί 69χρονος κυνηγός τραυματίστηκε στο πόδι μετά από εκπυρσοκρότηση όπλου. 

Α.Μ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Συνεχίζεται ο διάλογος για την ΑΤΑ – Μετά τους εργοδότες βλέπει τις συντεχνίες ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Συνεχίζεται ο διάλογος για την ΑΤΑ – Μετά τους εργοδότες βλέπει τις συντεχνίες ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Σε συνέχεια της κρίσιμης συνάντησης που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής στο Προεδρικό Μέγαρο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης είχε διαβουλεύσεις με τους επικεφαλής των εργοδοτικών οργανώσεων, στην παρουσία των Υπουργών Οικονομικών και Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων.