Σπουδαίο διπλό για την Εστορίλ του Χάμπου Κυριάκου

Σπουδαίο διπλό για την Εστορίλ του Χάμπου Κυριάκου

Μία πολύ σημαντική εκτός έδρας νίκη επί της Μορεϊρένσε με 1-2 στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής, πέτυχε το βράδυ της Δευτέρας (12/02) η Εστορίλ του Χάμπου Κυριάκου, κάνοντας βαθμολογικό άλμα, στην προσπάθεια που κάνει για παραμονή της στην Πριμέιρα Λίγκα.

Ο Κύπριος διεθνής μεσοαμυντικός, ο οποίος θυμίζουμε ότι αγωνίζεται ως δανεικός από τον Απόλλωνα, ήταν στο αρχικό σχήμα, αγωνιζόμενος στο δεξί άκρο της άμυνας και αντικαταστάθηκε στο 57΄, δίνοντας τη θέση του στον Φονσέκα, ενώ αντίκρισε την κίτρινη κάρτα στο 53΄.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με τον Τόζε στο 9΄, όμως η Εστορίλ έφερε τούμπα το ματς στο δεύτερο ημίχρονο, με τέρματα των Αλάνο στο 72΄ και Εντουάρντο με εύστοχο κτύπημα πέναλτι στο 81΄.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο 54΄, η Μορεϊρένσε έφτασε μία ανάσα από το 2-0, αφού ο Νέτο αστόχησε από την άσπρη βούλα!

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το κλειδί που θα ξεκλειδώσει την Τουρκική αδιαλλαξία και η διεθνής κοινότητα - Αναμένει εξελίξεις ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Το κλειδί που θα ξεκλειδώσει την Τουρκική αδιαλλαξία και η διεθνής κοινότητα - Αναμένει εξελίξεις ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Οι χθεσινές δηλώσεις του Προέδρου Χριστοδουλίδη, ότι τις επόμενες μέρες θα έχουμε κάποιες εξελίξεις , οι οποίες θα βοηθήσουν προς την πορεία όχι μόνο των ΜΟΕ αλλά πολύ περισσότερο της επανέναρξης των συνομιλιών στη βάση του συμφωνημένου πλαισίου, δημιούργησαν και πάλι ερωτηματικά, τα οποία εκ των πραγμάτων θυμίζουν προηγούμενες δηλώσεις του Νίκου Χριστοδουλίδη, για εμπλοκή της ΕΕ, κάτι που δεν έγινε ποτέ.

BEST OF TOTHEMAONLINE