ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΑΙΡΟΣ: Επιστρέφουν τα χιόνια και η σκόνη - Πότε αναμένονται στο Τρόοδος

ΚΑΙΡΟΣ: Επιστρέφουν τα χιόνια και η σκόνη - Πότε αναμένονται στο Τρόοδος

Ασθενής χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Απόψε Τρίτη (13/2), ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος σε αρκετές περιοχές παρόλο που στα δυτικά, στα βόρεια και στα ορεινά θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως δυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ αλλά στα προσήνεμα παράλια μέτριοι, 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη, στα νότια και στα ανατολικά παράλια και ταραγμένη, στα δυτικά και στα βόρεια παράλια. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 7 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 14 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 10 στα υπόλοιπα παράλια και στους 2 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά αναμένεται να σχηματιστεί παγετός.

Τετάρτη (14/2) ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου, θα υπάρχουν αρχικά διαστήματα ηλιοφάνειας αλλά και περίοδοι με αυξημένη συννεφιά, η οποία ενδέχεται τοπικά να δώσει μεμονωμένη βροχή. Αργότερα, ο καιρός αναμένεται να καταστεί στις περισσότερες περιοχές κυρίως συννεφιασμένος και κυρίως στα δυτικά, στα βόρεια και στα ορεινά αναμένεται να σημειωθούν μεμονωμένες βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως δυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ αλλά σταδιακά θα καταστούν γενικά μέτριοι, 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη, στα νότια και στα ανατολικά παράλια και ταραγμένη, στα δυτικά και βόρεια παράλια. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 18 βαθμούς στο εσωτερικό, στα νότια και ανατολικά παράλια, στους 16 στα δυτικά και βόρεια παράλια και στους 8 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Τετάρτη βράδυ, ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και κατά διαστήματα συννεφιασμένος, ενώ δεν αποκλείεται να σημειωθούν μεμονωμένες ελαφρές βροχές κυρίως στα δυτικά και στα βόρεια παράλια. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά νοτιοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ για να καταστούν σταδιακά νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί και τοπικά μέχρι βορειοανατολικοί, ασθενείς, 3 Μποφόρ. Η θάλασσα καταστεί λίγο ταραγμένη, στα νότια και στα ανατολικά παράλια και μέχρι ταραγμένη, στα υπόλοιπα παράλια.

Την Πέμπτη και την Παρασκευή, ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και κατά διαστήματα συννεφιασμένος και δεν αποκλείεται να σημειωθούν τοπικά μεμονωμένες βροχές. Το βράδυ της Παρασκευής, ο καιρός θα καταστεί κυρίως συννεφιασμένος και αναμένονται τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες, αρχικά στα δυτικά και βόρεια παράλια. Από την Παρασκευή, στην ατμόσφαιρα θα παρατηρείται αραιή σκόνη.

Το Σάββατο, ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος, με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους είναι πολύ πιθανό να πέσει χιόνι.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά μικρή πτώση.

Από ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ένταξη του Κοσόβου στο Συμβούλιο της Ευρώπης: Ανοίγει ο ασκός του Αιόλου - Ο ρόλος της Ντόρας Μπακογιάννη

Ένταξη του Κοσόβου στο Συμβούλιο της Ευρώπης: Ανοίγει ο ασκός του Αιόλου - Ο ρόλος της Ντόρας Μπακογιάννη

Με εισήγηση της Ντόρας Μπακογιάννη ως επικεφαλής της ελληνικής αντιπροσωπείας εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία από την ολομέλεια της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης, για το θέμα της ένταξης του Κοσόβου στο Συμβούλιο της Ευρώπης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top