ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΛΕΜΕΣΟY: Παράνομοι πλανόδιοι πωλητές – Κρούει τον κώδωνα του κινδύνου ο Δήμος

ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΛΕΜΕΣΟY: Παράνομοι πλανόδιοι πωλητές – Κρούει τον κώδωνα του κινδύνου ο Δήμος

Στην παιδική καρναβαλίστικη παρέλαση, εντοπίστηκαν παράνομοι πλανόδιοι πωλητές, έτσι εκφράζονται οι φόβοι ότι θα κάνουν την εμφάνισή τους και στην παρέλαση της 18ης Φεβρουαρίου.

Συγκεκριμένα, ο Δήμος Λεμεσού, με επίσημη ανακοίνωσή του την Πέμπτη 15/2, ενημέρωσε το κοινό για πωλητές διαφόρων ειδών που διακινούνταν και πωλούσαν ελαττωματικά είδη καρναβαλιού στην παιδική καρναβαλίστικη παρέλαση την Κυριακή 11/2.

Οι εν λόγω πωλητές, δεν είχαν άδεια από τον Δήμο.

Στην ανακοίνωση του Δήμου Λεμεσού, καλείται το κοινό να αγοράζει από πωλητές που βρίσκονται σε αυτοκίνητα, αμαξάκια ή τραπέζια που έχουν άδειες από τον Δήμο.

Δείτε πιο κάτω αυτούσια την ανακοίνωση του Δήμου Λεμεσού:

Επειδή έχει παρατηρηθεί στην Παιδική Καρναβαλίστικη Παρέλαση, πωλητές διαφόρων ειδών να διακινούνται και να πωλούν προβληματικά/ελαττωματικά είδη καρναβαλιού χωρίς άδεια από το Δήμο, καλείται το κοινό όπως αγοράζει διάφορα είδη μόνο από τους πωλητές που βρίσκονται σε αυτοκίνητα, αμαξάκια ή τραπέζια και που έχουν εξασφαλίσει άδεια πλανοδιοπώλησης από το Δήμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυβερνητική πηγή: Η αλληλεγγύη προς την Κύπρο γίνεται «πυξίδα» για το μέλλον

Κυβερνητική πηγή: Η αλληλεγγύη προς την Κύπρο γίνεται «πυξίδα» για το μέλλον

'Εμπρακτη πράξη αλληλεγγύης η συνδρομή προς Κύπρο και η αλληλεγγύη τονίζει ανώτερη κυβερνητική πηγή, μετά τη συνάντηση του Προέδρου Νίκου Χριστοδουλίδη με την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν την Τετάρτη στις Βρυξέλλες.

BEST OF TOTHEMAONLINE