Η μέρα της μεγάλης απόφασης για τον Γιώργο Δώνη

Η μέρα της μεγάλης απόφασης για τον Γιώργο Δώνη

Την ερχόμενη Τετάρτη, μέσα από τις αποφάσεις του Αθλητικού Δικαστή της ΚΟΠ, θα γνωστοποιηθεί η τιμωρία του προπονητή του ΑΠΟΕΛ, Γιώργου Δώνη.

Ο Ελλαδίτης τεχνικός, έχει παραπεμφθεί από την πρώτη στιγμή που έκανε εκείνες τις δηλώσεις με το πέρας του εκτός έδρας αγώνα με την Πάφο FC.

Έτσι, ο κόουτς του ΑΠΟΕΛ θα είναι κανονικά στον πάγκο του στο Σαββατιάτικο ντέρμπι με την Ομόνοια, όπου θα απουσιάζει ο ομόλογος του των «τριφυλλοφόρων», Ιβάιλο Πέτεφ, και ακολούθως θα αναμένει την ερχόμενη Τετάρτη τις αποφάσεις του Αθλητικού Δικαστή εάν θα τιμωρηθεί με παιχνίδια ή με πρόστιμο.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε πολιτικό σταυροδρόμι τα κόμματα ΔΗΚΟ, ΕΔΕΚ, ΔΗΠΑ – Το βίντεο, το κόστος και οι βουλευτικές του 2026

Σε πολιτικό σταυροδρόμι τα κόμματα ΔΗΚΟ, ΕΔΕΚ, ΔΗΠΑ – Το βίντεο, το κόστος και οι βουλευτικές του 2026

Οι τελευταίες εξελίξεις γύρω από το επίμαχο βίντεο που έχει προκαλέσει ισχυρούς κραδασμούς στο πολιτικό σύστημα δεν δοκιμάζουν μόνο την αντοχή της κυβέρνησης, αλλά φέρνουν σε εξαιρετικά δύσκολη θέση και τα κόμματα που τη στηρίζουν. ΔΗΚΟ, ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ βρίσκονται πλέον μπροστά σε ένα πολιτικό δίλημμα με σαφή χρονικό ορίζοντα: Τις βουλευτικές εκλογές του Μαΐου 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE