ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θλίψη στην οικογένεια των ΟΥΚ – 'Έφυγε' από την ζωή ο Γ. Γεωργίου

Θλίψη στην οικογένεια των ΟΥΚ – 'Έφυγε' από την ζωή ο Γ. Γεωργίου

Μεγάλη είναι η απώλεια του Γιαννάκη Γεωργίου, για την οικογένεια των ΟΥΚ.

Για τον ξαφνικό χαμό του Γιαννάκη Γεωργίου, ενημέρωσε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο επιτελάρχης του Υπουργείου Άμυνας κ. Κώστας Φυτίρης.

Ο άτυχος Γιαννάκης Γεωργίου, υπηρέτησε για περισσότερα από 30 χρόνια στη ΜΥΚ ως εκπαιδευτής σχολείων, ομαδάρχης, Αξιωματικός επιχειρήσεων και σε άλλες θέσεις.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του κ. Φυτίρη, ο Γ. Γεωργίου, χαρακτηριζόταν από την καλοσύνη, την σεμνότητα και την δύναμη ψυχής που είχε.

Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Φυτίρης έγραψε για τον αγαπημένο του συνάδελφό: “Άλλη μια απίστευτη απώλεια για την οικογένεια των ΟΥΚ! Ο Γιαννάκης Γεωργίου ,η ήρεμη δύναμη με την θαυμαστή καλοσύνη, σεμνότητα αλλά και ψυχική δύναμη έφυγε από κοντά μας τόσο ξαφνικά και άδικα! Για 30 και πλέον χρόνια υπηρέτησε με πλήρη αφοσίωση στη ΜΥΚ ως εκπαιδευτής Σχολείων, Ομαδάρχης, Αξκός Επχσεων και άλλες σημαντικές θέσεις! Η απώλεια και η θλίψη δεν περιγράφονται με λόγια! Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει και ο Θεός να δίνει δύναμη στην οικογένεια του!! Εμείς θα τον θυμόμαστε πάντα πρόθυμο,χαμογελαστό, ευγενέστατο και δυνατό σαν βράχο !!”

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Την εξέλιξη των 88 δράσεων που ανακοίνωσε στις αρχές του χρόνου για το 2024 ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδούλιδης, εξέτασε σε ειδική συνεδρίασή του το Υπουργικό Συμβούλιο, το απόγευμα της Δευτέρας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top