ΛΕΜΕΣΟΣ: 37χρονος 'έσβησε’ μέσα στο σπίτι του

ΛΕΜΕΣΟΣ: 37χρονος 'έσβησε’  μέσα στο σπίτι του

Ο 37χρονος κάτω από άγνωστες συνθήκες μέχρι στιγμής, έχασε τη ζωή του μέσα στο ίδιο του το σπίτι.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline, 37χρονος άντρας, ‘έσβησε’ μέσα στην οικία του γύρω στις 4 τα ξημερώματα της Τρίτης 20/2.

Ο άτυχος 37χροος, μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου οι επί καθηκόντι ιατροί διαπίστωσαν απλά τον θάνατό του.

*Η κεντρική φωτογραφία είναι αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Τα αποτελέσματα μιλούν από μόνα τους»: Ο Χριστοδουλίδης παρουσιάζει τον απολογισμό της Κυπριακής Προεδρίας

«Τα αποτελέσματα μιλούν από μόνα τους»: Ο Χριστοδουλίδης παρουσιάζει τον απολογισμό της Κυπριακής Προεδρίας

Με αναφορά στα σημαντικότερα επιτεύγματα της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης προχώρησε σε απολογισμό μετά την ολοκλήρωση του τελευταίου Ευρωπαϊκού Συμβουλίου της κυπριακής θητείας.

BEST OF TOTHEMAONLINE