ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Έφυγε ένα πολύ καλό παιδί- Πρόδωσε η καρδιά του τον 37χρονο Γιάγκο

ΛΕΜΕΣΟΣ: Έφυγε ένα πολύ καλό παιδί- Πρόδωσε η καρδιά του τον 37χρονο Γιάγκο

Στα μαύρα ντύθηκαν φίλοι και συγγενείς του 37χρονου Γιάγκου Λεωνίδου, που τόσο ξαφνικά έφυγε από τη ζωή το πρωί της Τρίτης 20/2.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΛΕΜΕΣΟΣ: Ξύπνησε με πόνους στο στήθος ο 37χρονος – Τραγική φιγούρα η σύζυγός του

Όπως είχαμε αναφερθεί σε προηγούμενο μας δημοσίευμα, ο 37χρονος επιχειρηματίας,  ξεψύχησε μπροστά στα μάτια της γυναίκας του ενώ προηγουμένως είχε αισθανθεί αδιαθεσία με έντονους πόνους στο στήθος, ωστόσο δεν μετέβη στο νοσοκομείο.

Στο άκουσμα του θανάτου του πολλοί έσπευσαν να πουν τον καλό τους λόγο για τον Γιάγκο, ο οποίος ήταν ιδιαίτερα αγαπητός και γνωστός φίλαθλος της ΑΕΛ.

Η κηδεία του θα τελεστεί την Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου στις 13:00 από τον ιερό Ναό Αποστόλου Ανδρέα στην Μέσα Γειτονιά, ενώ όπως πληροφορούμαστε ο Λεωνίδου αφήνει πίσω του σύζυγο και δύο ανήλικα παιδιά.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top