Κάταγμα κρανίου υπέστη βρέφος – Μεταφέρθηκε στο Γ.Ν. Λευκωσίας

Κάταγμα κρανίου υπέστη βρέφος – Μεταφέρθηκε στο Γ.Ν. Λευκωσίας

Άλλο ένα περιστατικό με πτώση βρέφους σημειώθηκε την Τετάρτη (21/02) αυτή την φορά στην Επαρχία Λάρνακας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline, το βρέφος μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, καθώς υπέστη κάταγμα κρανίου.

Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, το βρέφος κατω από άγνωστες συνθήκες έπεσε από παιδικό κάθισμα με αποτελέσματα να τραυματιστεί στο κεφάλι.

Ακολούθως, μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας όπου κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης του.

Να σημειώσουμε πως είναι το δεύτερο περιστατικό που καταγράφεται εντός ολίγων ημέρων.

Θυμίζουμε πως τριών μηνών βρέφος χαροπαλεύει στο Μακάρειο Νοσοκομείο μετά από πτώση του από τον καναπέ του σπιτιού του.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

TRAILER: Αποκλειστική συνέντευξη: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης στο ThemaOnline– Μιλά για όλα, μέσα από το αυτοκίνητό του

TRAILER: Αποκλειστική συνέντευξη: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης στο ThemaOnline– Μιλά για όλα, μέσα από το αυτοκίνητό του

Για πρώτη φορά, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ανοίγει την καρδιά του στον Τάσο Θεοδώρου, μέσα από μια εντελώς διαφορετική συνέντευξη.

BEST OF TOTHEMAONLINE