ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΜΑΚΑΡΕΙΟ: Έχασε την μάχη για τη ζωή το άτυχο βρέφος από την Πάφο

ΜΑΚΑΡΕΙΟ: Έχασε την μάχη για τη ζωή το άτυχο βρέφος από την Πάφο

Έχασε την μάχη για τη ζωή το άτυχο βρέφος από την Πάφο το οποίο νοσηλευόταν στην Εντατική Μονάδα Παίδων του Μακάρειου Νοσοκομείου στη Λευκωσία.

Όπως σας ειχαμε αναφερει σε προηγούμενο μας δημοσίευμά μας, τα δυο κρίσιμα 24ωρα πέρασαν, χωρίς ωστόσο να δώσουν ελπίδες για το βρέφος.

Συγκεκριμένα, οι δυο εγκεφαλικές εξετάσεις που διενεργήθηκαν δεν έδειξαν κάποια εγκεφαλική δραστηριότητα και το βρέφος κρίθηκε εγκεφαλικά νεκρό.

Θυμίζουμε πως το βρέφος είχε μεταφερθεί σε κωματώδη κατάσταση στο Νοσοκομείο Πάφου, καθώς είχε εισροφήσει εμέσματα. Μάλιστα, έγιναν έντονες προσπάθειες καρδιοαναπνευστικής αναζωογόνησης από ομάδα ιατρών του νοσοκομείου.

Ακολούθως ανακοινώθηκε από τους ιατρούς ο θάνατος του, αφού δεν έγινε κατορθωτή η επαναφορά των παλμών του βρέφους.

Μετά από πάροδο περίπου 45 λεπτών και αφού πρώτα το βρέφος υποβαλλόταν σε καρδιογράφημα για να ακολουθήσει η μεταφορά του στο Νεκροτομείο, το βρέφος ανένηψε.

Λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στην Εντατική Παίδων του Μακάρειου Νοσοκομείου.

Το βρέφος έφερε κρανιοεγκεφαλική κάκωση, η οποία σημειώθηκε τις προηγούμενες μέρες λόγω πτώσης που είχε από τον καναπέ του σπιτιού της οικογένειάς του.

 

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top