LIFESTYLE

Η Κύπρια σχεδιάστρια μόδας που εκπροσώπησε την Κύπρο στην έκθεση μόδας της Kate Middleton - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Η Κύπρια σχεδιάστρια μόδας που εκπροσώπησε την Κύπρο στην έκθεση μόδας της Kate Middleton - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Διάσημοι και μέλη της βασιλικής οικογένειας βρέθηκαν τη Δευτέρα, 19 Φεβρουαρίου στο Παλάτι του Μπάκιγχαμ για την Κέιτ Μίντλετον. 

Η Κέιτ διοργάνωσε από κοινού με την Κόμισσα του Ουέσσεξ, Σοφία, μια έκθεση μόδας. Η έκθεση περιλάμβανε δημιουργίες από τις 53 χώρες της Κοινοπολιτείας και είναι μια πρωτοβουλία που σκοπό έχει να χρησιμοποιήσει τη μόδα ως μέσο έκφρασης και πλατφόρμα αρωγής στο να αντιληφθούν οι πολίτες διαφορετικά πλέον την σύγχρονη «Commonwealth».

Το γεγονός τίμησαν πολλοί διάσημοι, ανάμεσά τους η Άννα Γουίντουρ και η Ναόμι Κάμπελ και η Stella McCartney.

Η έκθεση περιελάμβανε δημιουργίες από τις 53 χώρες της Κοινοπολιτείας και είχε σκοπό να χρησιμοποιήσει τη μόδα ως μέσο έκφρασης της διαφορετικότητας αλλά και ως ένα μέσο που ενώνει τον κόσμο. Κάθε δημιουργία ήταν εμπνευσμένη από διάφορες κουλτούρες και ταυτότητες.

Στην έκθεση συμμετείχε και η Κύπρια σχεδιάστρια Αφροδίτη Χατζηρακλέους, με ένα υπέροχο printed καφτάνι που είχε φυσικά την δική της προσωπική σφραγίδα.

«Είμαι τόσο περήφανη που εκπροσώπησα την Κύπρο σε μια τόσο σημαντική εκδήλωση. Αυτό το πρότζεκτ μου έδωσε την ευκαιρία να γνωρίσω ανθρώπους από διάφορες χώρες και να μάθω για τη δική τους κουλτούρα. Ήταν μια μοναδική εμπειρία και προνόμιο το γεγονός ότι συμμετείχα στο Commonwealth Fashion exchange» αναφέρει η σχεδιάστρια στην προσωπική σελίδα της στο Facebook.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top