Τραγωδία στην Ελλάδα: 59χρονη παρασύρθηκε από χείμαρρο

Τραγωδία στην Ελλάδα: 59χρονη παρασύρθηκε από χείμαρρο

Πήγαινε να προσκυνήσει σε μοναστήρι, κατέβηκε από το αυτοκίνητο για να γλιτώσει από τα νερά και παρασύρθηκε. Σώθηκε η 27χρονη κόρη της που πρόλαβε να κρατηθεί από δέντρο.

Τραγωδία το πρωί του Σαββάτου (24/2) στην Εύβοια, όπου μια 59χρονη γυναίκα παρασύρθηκε από χείμαρρο, που είχε φουσκώσει από την κακοκαιρία, και έχασε τη ζωή της.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλούνται Ελληνικά ΜΜΕ, η 59χρονη μαζί με την 27χρονη κόρη της πήγαιναν να προσκυνήσουν το μοναστήρι του Όσιου Δαυίδ στην Βόρεια Εύβοια, με το αυτοκίνητό τους, όταν είδαν πως τα νερά του ποταμού είχαν φουσκώσει και πήραν την απόφαση να εγκαταλείψουν το όχημα.

Τότε, τα ορμητικά νερά τις παρέσυραν, με την 27χρονη να προλαβαίνει να κρατηθεί από ένα δέντρο.

Δυστυχώς η μητέρα της δεν κατόρθωσε να γλιτώσει και οι πυροσβέστες που έσπευσαν στο σημείο την εντόπισαν μετά από λίγο νεκρή.

Το περιστατικό συνέβη κοντά στο χωριό Δρυμώνας Ευβοίας και για την επιχείρηση της Πυροσβεστικής κινητοποιήθηκαν άντρες τόσο από την υπηρεσία της Λίμνης και της Ιστιαίας, όσο και από την έβδομη ΕΜΑΚ της Λαμίας - συνολικά επιχείρησαν 20 πυροσβέστες με 8 οχήματα.

Το νέο κύμα κακοκαιρίας που πλήττει τη χώρα μας από τα ξημερώματα με ισχυρές βροχές και καταιγίδες, αναμένεται να παρουσιάσει ύφεση αύριο το απόγευμα, ενώ την Δευτέρα αναμένεται νέα εισβολή με χιόνια και έντονα φαινόμενα, σε όλη τη χώρα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στην τελική ευθεία «Κρόνος» και «Αφροδίτη» – Το χρονοδιάγραμμα για το πρώτο κυπριακό αέριο

Στην τελική ευθεία «Κρόνος» και «Αφροδίτη» – Το χρονοδιάγραμμα για το πρώτο κυπριακό αέριο

Η Κύπρος βρίσκεται στην τελική ευθεία για τη βιώσιμη και εμπορική αξιοποίηση των ενεργειακών πόρων της στην ΑΟΖ της, αναδεικνύοντας την Ανατολική Μεσόγειο σε έναν σημαντικό ενεργειακό κόμβο και συμβάλλοντας, παράλληλα, στις προσπάθειες της ΕΕ για ενίσχυση της ενεργειακής ασφάλειας μέσω της διαφοροποίησης πηγών και οδεύσεων, ανέφερε την Τρίτη ο Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας, Μιχάλης Δαμιανός, σε δηλώσεις του μετά το τέλος του Υπουργικού Συμβουλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE