Απίστευτο το πώς φαντάζονται το μέλλον τους η Άντρεα Κυριάκου και η αδελφή της

Απίστευτο το πώς φαντάζονται το μέλλον τους η Άντρεα Κυριάκου και η αδελφή της

Η Άντρεα Κυριάκου και η αδελφή της, Μαλβίνα έκαναν την πρώτη τους κοινή φωτογράφιση και συνέντευξη και μίλησαν για όλα, ακόμα και για το πώς φαντάζονται το μέλλον τους.

Οι αδελφές Κυριάκου φωτογραφίζονται μαζί για το περιοδικό HELLO! και προβάρουν τις τελευταίες τάσεις της Άνοιξης. Μεταξύ άλλων, μιλούν στον δημοσιογράφο Αλέξανδρο Κωνσταντίνου για τη μόδα, για τα επαγγελματικά τους και για τη σχέση τους.

Πώς φαντάζεστε το μέλλον σας;

Αντρεα: Να είμαστε καλά και υγιείς και μαζί.

Μαλβίνα: Να έχουμε και οι δύο οικογένειες, πολλά παιδιά και τετράποδα , να κάνουμε τις βόλτες μας τις Κυριακές με mini bus.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Η μάχη ξεκινά - Ποια σενάρια εξετάζει ο Τραμπ για την εμπλοκή των ΗΠΑ στον πόλεμο - Επίθεση του Ιράν με δεκάδες βαλλιστικούς πυραύλους, το Ισραήλ βομβαρδίζει τομέα της Τεχεράνης

LIVE: Η μάχη ξεκινά - Ποια σενάρια εξετάζει ο Τραμπ για την εμπλοκή των ΗΠΑ στον πόλεμο - Επίθεση του Ιράν με δεκάδες βαλλιστικούς πυραύλους, το Ισραήλ βομβαρδίζει τομέα της Τεχεράνης

Οι αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες «αδειάζουν» Νετανιάχου – Τραμπ για το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν. Σε κοινή δήλωση των G7 αναφέρεται ότι το Ιράν δεν πρέπει να αποκτήσει πυρηνικό όπλο και γίνεται λόγος για «ανάγκη αποκλιμάκωσης». Την ίδια στιγμή όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στις ΗΠΑ καθώς ο Ντόναλντ Τραμπ αναχώρησε εσπευσμένα από τον Καναδά που γινόταν η Σύνοδος των G7 για να επιστρέψει στην Ουάσιγκτον εξαιτίας των «εξελίξεων στη Μέση Ανατολή», ενώ αυξάνονται οι φόβοι από τις δηλώσεις του για εκκένωση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE