45χρονος βίασε 3χρονη σε λεωφορείο- Την βρήκαν σε λίμνη αίματος

45χρονος βίασε 3χρονη σε λεωφορείο- Την βρήκαν σε λίμνη αίματος

Σοκ προκαλεί η είδηση ενός 45χρονου στην Ινδία ο οποίο κατηγορείται ότι βίασε 3χρονη μέσα σε λεωφορείο.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, ο δράστης, προσέφερε σοκολάτα στο μωρό, το οποίο και τον ακολούθησε, σε παρκαρισμένο λεωφορείο. 

Ο 5χρονος αδερφός της, που έπαιζε πριν μαζί της, έτρεξε να δει τι συμβαίνει όταν όταν άκουσε την κραυγή του μωρού. Άρχισε να του φωνάζει και μάλιστα αποπειράθηκε να ελευθερώσει το μωρό. 

Μόλις είδε ότι η προσπάθεια ήταν μάταιη, έτρεξε στη μητέρα του, η οποία ειδοποίησε τους γείτονες που με τη σειρά τους έτρεξαν για να απελευθερώσουν το μωρό, σύμφωνα με την αστυνομία της Καλκούτας. Το βρήκαν όμως μέσα σε μία λίμνη αίματος, τα οποία ήταν στο παντελόνι και τα χέρια του δράστη.

Ο γιατρός που ανέλαβε τη περίθαλψη του μωρού είπε ότι τα σημάδια βιασμού είναι ξεκάθαρα και πιθανώς να τα καταφέρει.

 

Από Πρώτο ΘΕΜΑ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ ενόψει διάσκεψης για Κυπριακό: «Βασιζόμαστε σε εσάς ως εγγυήτρια δύναμη», είπε στον Βρετανό ΥΠΕΞ

ΠτΔ ενόψει διάσκεψης για Κυπριακό: «Βασιζόμαστε σε εσάς ως εγγυήτρια δύναμη», είπε στον Βρετανό ΥΠΕΞ

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης δέχθηκε σήμερα, το απόγευμα, στο Προεδρικό Μέγαρο, τον Υπουργό Εξωτερικών του Ηνωμένου Βασιλείου κ. Ντέιβιντ Λάμι, στην παρουσία, ανάμεσα σε άλλους, του Υπουργού Εξωτερικών κ. Κωνσταντίνου Κόμπου και του Κυβερνητικού Εκπροσώπου κ. Κωνσταντίνου Λετυμπιώτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE