Συγκλονίζει ο Ηλίας Βρεττός: Τα πόδια μου ήταν εγκλωβισμένα στις λαμαρίνες»

Συγκλονίζει ο Ηλίας Βρεττός: Τα πόδια μου ήταν εγκλωβισμένα στις λαμαρίνες»

Συγκλονιστική είναι η περιγραφή του Ηλία Βρεττού για το ατύχημα στο οποίο ενεπλάκη και είχαν ως αποτέλεσμα να υποβληθεί σε δύο χειρουργεία.

 

Ο τραγουδιστής μίλησε για τις συνθήκες του τροχαίου, το περιβόητο "λευκό βαν", την αγάπη του κόσμου και την πίστη του στο Θεό.

«Είδα ένα δέντρο να μου έρχεται στο πρόσωπο. Εκείνη τη στιγμή είπα τέλος», αναφέρει αρχικά ο Ηλίας Βρεττός και στη συνέχεια περιγράφει τι συνέβη:

«Μετά το μπαμ βρέθηκα σε μια πολύ περίεργη στάση μέσα στο αυτοκίνητο, εγκλωβισμένος, μη μπορώντας να κουνήσω ούτε χέρια, ούτε πόδια. Το δεξί μου χέρι ήταν εγκλωβισμένο στη ζώνη του αυτοκινήτου και δεν μπορούσα να το κουνήσω. Το έβλεπα σαν να ήταν το χέρι κάποιου άλλου και τα πόδια μου ήταν τεντωμένα πίσω, εγκλωβισμένα μέσα στις λαμαρίνες. Δεν μπορούσα να κινηθώ καθόλου», είπε ο τραγουδιστής μιλώντας στον Νίκο Χατζηνικολάου και το κεντρικό δελτίο του Ant1.

 

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=jxIjttyJGBg

 

Από iefimerida.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Νέα ένταση στη Βουλή: «Αδειάζει» την Παναγιώτου ο Λογγίνος - Ζητά άμεση παύση της η Χαραλαμπίδου

Νέα ένταση στη Βουλή: «Αδειάζει» την Παναγιώτου ο Λογγίνος - Ζητά άμεση παύση της η Χαραλαμπίδου

Σε εξέλιξη βρίσκεται η κοινή συνεδρία των Επιτροπών Εσωτερικών, Γεωργίας και Φυσικών Πόρων και Περιβάλλοντος με βασικό θέμα τις συνέπειες των πρόσφατων καταστροφικών πυρκαγιών, μέτρα πρόληψης και αποκατάστασης, ενώ προκλήθηκε ένταση αυτή τη φορά για τον συντονιστή.