ΛΕΜΕΣΟΣ: Καταζητείται υπάλληλος περιπτέρου – Ρήμαξε το ταμείο

ΛΕΜΕΣΟΣ: Καταζητείται υπάλληλος περιπτέρου – Ρήμαξε το ταμείο

Πρώην υπάλληλο γνώστης αλυσίδας περιπτέρων καταζήτει η Αστυνομία για υπόθεση κλοπής.

Συγκεκριμένα, 28χρονος υπάλληλος περιπτέρου κατήγγειλε στο ΤΑΕ Λεμεσού στις 04/03 ότι μεταξύ Οκτωβρίου και Ιανουαρίου εργάστηκε σε συγκεκριμένο περιπτερό που ανήκει σε αλυσίδα περιπτέρων, νεαρός άντρας.

Όπως κατήγγειλε ο 28χρονος, το συγκεκριμένο πρόσωπο κατά τις ημερομηνίες 15 Δεκεμβρίουκαι 01 Ιανουαρίου έκλεψε από το ταμείο το χρηματικό ποσό των 355 ευρώ.

Για τον συγκεκριμένο πρόσωπο εκδόθηκε την Πέμπτη (08/03) δικαστικό ένταλμα σύλληψης του, αναζητήθηκε δεν εντοπίστηκε και καταζητείται.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Υπάρχει σήμερα ένα παράθυρο ελπίδας» για επανέναρξη ουσιαστικών συνομιλιών

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Υπάρχει σήμερα ένα παράθυρο ελπίδας» για επανέναρξη ουσιαστικών συνομιλιών

Με αναφορά στην ιστορική σημασία της ανεξαρτησίας αλλά και στις συνεχιζόμενες προκλήσεις του Κυπριακού, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο τηλεοπτικό του μήνυμα για την 65η επέτειο από την ανακήρυξη της Κυπριακής Δημοκρατίας, τόνισε ότι, παρά τις δυσκολίες, «υπάρχει σήμερα ένα παράθυρο ελπίδας» για επανέναρξη ουσιαστικών συνομιλιών, σημειώνοντας τη σημασία της ενεργότερης εμπλοκής της διεθνούς κοινότητας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE