Προπονήτρια ποδοσφαίρου ετών 92

Προπονήτρια ποδοσφαίρου ετών 92

Ο έρωτας χρόνια δεν κοιτά, λέει μια γνωστή λαϊκή ρήση, η οποία μπορεί να έχει προέκταση και στο ποδόσφαιρο, καθώς για την 92χρονη Ανχελίκα Ράμος το λαοφιλέστερο άθλημα του πλανήτη στον οποίο ζούμε είναι ο μεγάλος της έρωτας. Μάλιστα, ακόμη και σε αυτήν την ηλικία δεν φεύγει μακριά από τα γήπεδα.

 

Η Περουβιανή συνεχίζει ακάθεκτη να μαθαίνει τα μυστικά του ποδοσφαίρου σε μικρά παιδιά. Μάλιστα, δηλώνει διατεθειμένη να συνεχίσει το έργο της μέχρι να αφήσει την τελευταία της πνοή, παρά το γεγονός ότι έχει συμπληρώσει 50 χρόνια στον χώρο.

Η αγάπη που δέχεται από τα παιδιά, τα οποία την λατρεύουν, είναι μια τεράστια ώθηση για να μην σταματήσει…

Δείτε το βίντεο:

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=eEtkUSmCFfk

Από Newsbeast.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Ενδιαφέρον από εταιρείες να εξασφαλίσουν νέα τεμάχια στην κυπριακή ΑΟΖ

ΠτΔ: Ενδιαφέρον από εταιρείες να εξασφαλίσουν νέα τεμάχια στην κυπριακή ΑΟΖ

Συνεχίζουμε τους ενεργειακούς μας σχεδιασμούς, και με τη Chevron και με την ENI και με την TOTAL, πάντοτε στη βάση του διεθνούς δικαίου, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE