Χρησιμοποίησε σαν σεξουαλικό βοήθημα έναν όλμο και σκότωσε τη γυναίκα του

Χρησιμοποίησε σαν σεξουαλικό βοήθημα έναν όλμο και σκότωσε τη γυναίκα του

Μία γυναίκα από το Περού βρήκε τραγικό και φρικτό θάνατο μετά από μία έξαλλη βραδιά γεμάτη αλκοόλ μαζί με τον σύζυγό της. Όταν το ζευγάρι γύρισε σπίτι είχε μεγάλη όρεξη για σεξουαλικές περιπτύξεις και πειραματισμό. Μόνο που ο πειραματισμός αυτός έμελλε να τους καταστρέψει τη ζωή.

 

Όταν ο Ρούμπεν Κορνέχο συνελήφθη από την αστυνομία για τη φερόμενη δολοφονία της γυναίκας του, τους ανέφερε ότι το εν λόγω βράδυ η Γιούμπιτσα Γιερένα του ζήτησε να χρησιμοποιήσουν αντικείμενο μέσα από το σπίτι σαν σεξουαλικά βοηθήματα. Ωστόσο ισχυρίστηκε ότι μετά από αυτό δεν θυμόταν πολλά. «Έπεσα για ύπνο και όταν ξύπνησα συνειδητοποίησα ότι η γυναίκα μου δεν είχε σφυγμό», είπε ο άνδρας, όπως μετέδωσε η Daily Mail.

Η αστυνομία στην έρευνα που έκανε στο σπίτι του ζευγαριού ωστόσο βρήκε έναν… όλμο μέσα στα αίματα δίπλα σε μία τσάντα και με άλλα sex toys. Ο αρχηγός της αστυνομίας ανέφερε ότι «βρήκαμε ακόμα και παυσίπονα τα οποία χρησιμοποιήθηκαν κατά πάσα πιθανότητα για να μειώσουν τον πόνο της διείσδυσης».

Ο όλμος πιστεύεται πως ήταν ανενεργός και χρησίμευε ως διακοσμητικό στο σπίτι.

Η απίστευτη ιστορία έχει πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης με τον πατέρα της άτυχης γυναίκας να δηλώνει ότι θα παλέψει μέχρι την τελική δικαίωση του παιδιού του.

 

https://www.youtube.com/watch?v=ZECGWy_VvaY&feature=player_embedded

 

Από Newsbeast.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Δραματικές είναι οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή - Το Ιράν περνά στην αντεπίθεση

Δραματικές είναι οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή - Το Ιράν περνά στην αντεπίθεση

Δραματικές είναι οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή, με τις Ηνωμένες Πολιτείες να μπαίνουν στον πόλεμο μεταξύ Ισραήλ και Ιράν. Αμερικανικά βομβαρδιστικά χτύπησαν τα ξημερώματα τρεις βασικές πυρηνικές εγκαταστάσεις. Μεταξύ αυτών, το υπόγειο συγκρότημα του Φορντό, το μεγάλο εργοστάσιο εμπλουτισμού της Νατάνζ και μια εγκατάσταση κοντά στο Ισφαχάν. Ο Ντόναλντ Τραμπ υποστήριξε ότι το Φορντό καταστράφηκε πλήρως, καλώντας παράλληλα τους Ιρανούς σε ειρήνη, διαφορετικά – όπως είπε – τα επόμενα χτυπήματα θα είναι ισχυρότερα. Αποφασισμένο για αντίποινα εμφανίζεται το Ιράν. Με έντονη ανησυχία παρακολουθεί η διεθνής κοινότητας τις εξελίξεις υπό το φόβο για ευρύτερη περιφερειακή σύρραξη στην περιοχή.