ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Του έκλεψαν 15 σκύλους αξίας 30.000 ευρώ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Του έκλεψαν 15 σκύλους αξίας 30.000 ευρώ

Του έκλεψαν από το υποστατικό του 15 από τους 17 σκύλους ράτσας, αξίας 30.000 ευρώ!

Την πρωτοφανή αυτή υπόθεση κατήγγειλε ο ιδιοκτήτης των τετράποδων το πρωί της Πέμπτης (08/03) στον αστυνομικό σταθμό Πέρα Χωριού.

Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε άγνωστοι έκλεψαν τους σκύλους από υποστατικό που είχε κοντά στην στον βιολογικό σταθμό Δαλιού. Οι δράστες χρησιμοποίησαν ψαλίδα ή ηλεκτρικό τροχό (σμιρίλιο) για να επιτύχουν.

Οι 14 σκύλοι είναι ράτσας beagle (9 θηλυκοί και 5 αρσενικοί - προορίζονται στο κυνήγι λαγού), ενώ ο άλλος είναι Yura (αρσενικός).

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Νέα κινητικότητα στον ορίζοντα - Συγκρατημένη αισιοδοξία στη Λευκωσία - Το μεγάλο ζητούμενο

Κυπριακό: Νέα κινητικότητα στον ορίζοντα - Συγκρατημένη αισιοδοξία στη Λευκωσία - Το μεγάλο ζητούμενο

Νέα κινητικότητα καταγράφεται στο Κυπριακό, με τη Λευκωσία να επιχειρεί να αξιοποιήσει το παράθυρο ευκαιρίας που δημιουργείται μέσα από την ενεργότερη εμπλοκή των Ηνωμένων Εθνών και την προοπτική επανέναρξης των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE