ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Πρόκληση με 1974 κιλά χαλούμια στα ‘μεχμετζίκ’

ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Πρόκληση με 1974 κιλά χαλούμια στα ‘μεχμετζίκ’

Κάθε ευκαιρία, εκμεταλλεύεται η τουρκική και τουρκοκυπριακή πλευρά , για να προκαλέσει ενώ όπως φαίνεται, επιστρατεύουν πλέον και τη φαντασία τους για να προκαλέσουν.

Όπως μετέδωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του “Sigma” την Πέμπτη (8/3), θρησκευτικές ομάδες των κατεχομένων, αποφάσισαν να στείλουν 1974 κιλά χαλούμι, στην επίλεκτη ομάδα του τουρκικού στρατού μεχμετζίκ, που εισέβαλαν στο Αφρίν της Συρίας.

Σχετική ανακοίνωση για την συμβολική και ταυτόχρονα προκλητική κίνηση αναφέρεται:

“Μετά την αντίσταση και την ειρηνευτική επιχείρηση το 1974, ήρθε η ειρήνη στο νησί, έτσι και στο Αφρίν ο τουρκικός στρατός με τον ηρωισμό του θα επιφέρει τη δικαιοσύνη και την ηρεμία της λαμπρής πατρίδας .”

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Κλείδωσε» η νέα συνάντηση ΠτΔ με Ολγκίν - «Μόνο ουσία στις συζητήσεις»

«Κλείδωσε» η νέα συνάντηση ΠτΔ με Ολγκίν - «Μόνο ουσία στις συζητήσεις»

Την Παρασκευή στις 6.00 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί η δεύτερη συνάντηση της Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ του ΟΗΕ με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη ενώ το Σάββατο η Μαρία Άνχελα Ολγκίν θα συναντηθεί και με τον Τ/κ ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE