ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αντιγόνη: «Μετά τις εκλογές ο Νικόλας πήγε διακοπές και έλειπε από την ‘δίκη – παρωδία’»

Αντιγόνη: «Μετά τις εκλογές ο Νικόλας πήγε διακοπές και έλειπε από την ‘δίκη – παρωδία’»

Ξέσπασε για ακόμα μια φορά, η διαγραφείσα από το ΔΗΚΟ, Αντιγόνη Παπαδοπούλου, υποστηρίζοντας ότι ένα ιστορικό κόμμα όπως το Δημοκρατικό Κόμμα, διαλύεται.

Το πρωί της Παρασκευής (9/3) η κα. Παπαδοπούλου καλεσμένη στην εκπομπή ‘Πρωινό Δρομολόγιο’ του Τρίτου Ραδιοφώνου του ΡΙΚ, σχολίασε για ακόμα μια φορά την διαγραφή της ίδιας αλλά και άλλων προσώπων από το ΔΗΚΟ.

Ανάμεσα σε άλλα η κα. Παπαδοπούλου, ανάφερε ότι ο πρόεδρος του ΔΗΚΟ και υποψήφιος του Ενδιάμεσου χώρου για τις Προεδρικές Εκλογές του 2018, Νικόλας Παπαδόπουλος, μετά το τέλος των εκλογών, μετέβηκε στην Αγγλία για διακοπές, δηλώνοντας απών από την εσωκομματική δίκη που έγινε για την διαγραφή μελών, την οποία χαρακτήρισε ‘παρωδία’, αφήνοντας να αναλάβει την ευθύνη ο αντιπρόεδρος του ΔΗΚΟ.

Επίσης, όπως υποστήριξε η κα. Παπαδοπούλου, μετά τον πρώτο γύρο των προεδρικών εκλογών, έγιναν δηλώσεις και δημόσιες τοποθετήσεις που ήθελαν να σπιλώσουν το όνομά της, με την ίδια να δίνει ονόματα στην Αστυνομία.

Η διαγραφείσα κα. Παπαδοπούλου, χαρακτήρισε αποστάτες όσους διοικούν το ΔΗΚΟ σήμερα, ενώ σημείωσε ότι, ‘αποστάτες σε ιστορικές αποφάσεις του κόμματος, κρίνουν ανθρώπους που έδιναν μάχες για το ΔΗΚΟ και όχι εναντίον’.

‘Θα συρρικνωθεί με μαθηματική ακρίβεια το κόμμα’ επανέλαβε αρκετές φορές η κα. Παπαδοπούλου, λέγοντας ότι, ‘αυτοί που είναι τα τελευταία 5 χρόνια στο πηδάλιο, κατάφεραν και συρρίκνωσαν το κόμμα, χάνοντας τις εκλογικές μάχες’.

Επιπλέον, συμπλήρωσε ότι, ‘ένα ιστορικό κόμμα διαλύεται για λάθη και αντιπαραθέσεις που ξεκίνησαν από το 2006, όπου από τότε μεθοδευμένα «φαγώθηκαν» άνθρωποι που ήταν ταυτισμένοι με το ΔΗΚΟ’.

‘Δεν μπορεί το ΔΗΚΟ να μοιραστεί στα δύο’, κατέληξε η κα. Παπαδοπούλου, ενώ ανάφερε επίσης ότι θα γράψει βιβλίο με την ιστορία του ΔΗΚΟ.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παράνομα φωτοβολταϊκά: Προς διερεύνηση δύο περιπτώσεις - Πώς επηρεάζουν το δίκτυο της ΑΗΚ

Ξεκάθαρος ο Κεραυνός: «Ανέκδοτο ότι έχουν αντικατασταθεί οι συντάξεις με φιλοδώρημα»

Αυξήσεις στις τιμές καυσίμων: Πόσο έχουν ανέβει - «Οι γεωπολιτικές εξελίξεις επηρεάζουν»

Παραιτήθηκε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Αστυνομίας Κύπρου - Ποιος αναλαμβάνει στη θέση του

Τραγωδία στις ΗΠΑ: Μωρό ενός έτους έπεσε από παράθυρο ξενοδοχείου και σκοτώθηκε



Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία η μοναδική βάση λύσης»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία η μοναδική βάση λύσης»

Η μοναδική βάση επίλυσης του Κυπριακού είναι η λύση στη βάση της διζωνικής δικοινοτικής ομοσπονδίας με πολιτική ισότητα, όπως περιγράφεται στα ψηφίσματα των ΗΕ, των συγκλίσεων που έχουν καταγραφεί μέχρι σήμερα και του ευρωπαϊκού κεκτημένου, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης σε χαιρετισμό του, ο οποίος αναγνώσθηκε από τον Υπουργό Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, σε επίσημο δείπνο των ομογενών στη Νέα Υόρκη με αφορμή την επέτειο της Ελληνικής Επανάστασης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top