Αίγυπτος: Δέκα ύποπτοι για τρομοκρατία καταδικάστηκαν σε θάνατο

Αίγυπτος: Δέκα ύποπτοι για τρομοκρατία καταδικάστηκαν σε θάνατο

Δικαστήριο στο Κάιρο, το Σάββατο 10/3 καταδίκασε σε θάνατο δέκα υπόπτους για κατηγορίες που σχετίζονται με την συγκρότηση τρομοκρατικής ομάδας, αλλά και τον σχεδιασμό επιθέσεων κατά της αστυνομίας και των δυνάμεων ασφαλείας, σύμφωνα με δικαστικές πηγές.



Το ίδιο δικαστήριο, καταδίκασε άλλους πέντε υπόπτους για τρομοκρατική δράση στην ποινή της ισόβιας κάθειρξης.

Οι καταδικασθέντες, ήταν υποστηρικτές της Μουσουλμανικής Αδελφότητας, η δράση της οποίας, έχει απαγορευτεί στην Αίγυπτο μετά την πτώση του πρώην προέδρου της χώρας Μοχάμεντ Μόρσι, το 2013.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θρήνος στη Λάρνακα: «Έσβησε» στα 30 του ο άτυχος Γιώργος – Πατέρας δύο παιδιών το θύμα του τροχαίου - Πώς έγινε το νέο θανατηφόρο

Θρήνος στη Λάρνακα: «Έσβησε» στα 30 του ο άτυχος Γιώργος – Πατέρας δύο παιδιών το θύμα του τροχαίου - Πώς έγινε το νέο θανατηφόρο

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής στον δρόμο Κελλιών – Τρούλλων, με θύμα τον 30χρονο Γεώργιο Γεωργίου από τη Λάρνακα. Ο 30χρονος, ο οποίος οδηγούσε μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού, συγκρούστηκε μετωπικά με σαλούν όχημα στο οποίο επέβαιναν τέσσερα πρόσωπα, μεταξύ τους και δύο ανήλικα παιδιά.

BEST OF TOTHEMAONLINE