ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Να σφραγίσει το εισιτήριο χωρίς… «περιπέτειες», ευκαιρία για δοκιμές και «πειράματα»

Να σφραγίσει το εισιτήριο χωρίς… «περιπέτειες», ευκαιρία για δοκιμές και «πειράματα»

Τυπικής διαδικασίας θα είναι ο αποψινός (14/03, 19:00) επαναληπτικός προημιτελικος του κυπέλλου ανάμεσα στον ΑΠΟΕΛ και τη Νέα Σαλαμίνα στο ΓΣΠ, μετά την εκτός έδρας νίκη των «γαλαζοκιτρίνων» με 0-3 στο πρώτο ματς.

Ουσιαστικά, μόνο αν κάνει… «χαρακίρι» θα κινδυνέψει με αποκλεισμό ο ΑΠΟΕΛ, γι΄ αυτό και ο Γιώργος Δώνης θα κάνει εκτεταμένο ροτέισιον, ενόψει και του κρίσιμου ντέρμπι πρωταθλήματος με αντίπαλο τον Απόλλωνα την ερχομενη Κυριακή (18/03).

Βέβαια, μπορεί η ομάδα της Λευκωσίας να είναι σχεδόν και με τα… δύο πόδια στα ημιτελικά, όμως σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να υποτιμήσουν τους «ερυθρόλευκους», οι οποίοι δεν έχουν τίποτα να χάσουν και θα παίξουν χωρίς πίεση και άγχος, διεκδικώντας ότι καλύτερο μπορούν.

Στόχος του ΑΠΟΕΛ είναι να σφραγίσει χωρίς… «περιπέτειες» το εισιτήριο της πρόκρισης για τα ημιτελικά, για να μη χρειαστει να σπαταλήσουν περισσότερες δυνάμεις όσοι αγωνιστούν, ειδικά όσοι θα είναι στα πλάνα του Δώνη και για το ντέρμπι με τον Απόλλωνα.

Εκτιμήσεις για την αρχική ενδεκάδα είναι δύσκολο να γίνουν, αφού ο Ελλαδίτης τεχνικός αναμένεται να κάνει πολλές αλλαγές και ενδεχομένως και κάποιες δοκιμές και «πειράματα», για να τσεκάρει κάποια πράγματα που έχει στο μυαλό του ενόψει της συνέχειας.

Θυμίζουμε πάντως την 19μελη αποστολή, από την οποία θα προκύψει η αποψινή ενδεκάδα:

Γουδίνο, Παρασκευάς, Λάγο, Νσούε, Βούρος, Καρλάο, Μερκής, Πολιάκοφ, Μοράις, Φαρίας, Στυλιανίδης, Αλωνεύτης, Αντωνίου, Ορ, Σαλάί, Αντρέου, Ποτέ, Ντε Καμάργκο, Ντελατόρε.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μήνυμα Χριστοδουλίδη για Πρωθυπουργό Σλοβακίας - «Βαθιά συγκλονισμένος»

Μήνυμα Χριστοδουλίδη για Πρωθυπουργό Σλοβακίας - «Βαθιά συγκλονισμένος»

Βαθιά συγκλονισμένος από την απόπειρα κατά της ζωής του Σλοβάκου πρωθυπουργού δηλώνει με ανάρτησή του ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top