Σήκωσαν μανίκια στην ΑΕΚ ενόψει Ομόνοιας – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Σήκωσαν μανίκια στην ΑΕΚ ενόψει Ομόνοιας – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Με δελτίο Τύπου που εξέδωσε η ΑΕΚ, ενημερώνει για τη σημερινή πρωινη προπόνηση της ομάδας, ενόψει του αγώνα με την Ομόνοια.

Αναλυτικά:

«Επιστροφή στις προπονήσεις σήμερα (14/03) το πρωί και έναρξη ουσιαστικά της προετοιμασίας για το εκτός έδρας ντέρμπι της 3ης αγωνιστικής των πλέι-οφ του πρωταθλήματος, με αντίπαλο την Ομόνοια στο ΓΣΠ (Σάββατο 17/03, 16:00).

To πρόγραμμα της προπόνησης που έγινε στο βοηθητικό μας γήπεδο, περιλάμβανε ασκήσεις κατοχής και παιχνίδι σε μικρούς χώρους.

Η προετοιμασία συνεχίζεται αύριο (15/03) με πρωινή προπόνηση.

Δείτε φωτορεπορτάζ από την προπόνηση».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό σε οριακή καμπή: Νίκος Χριστοδουλίδης και Αντόνιο Γκουτέρες συναντώνται στις Βρυξέλλες - Προσπάθεια για επανεκκίνηση των συνομιλιών

Κυπριακό σε οριακή καμπή: Νίκος Χριστοδουλίδης και Αντόνιο Γκουτέρες συναντώνται στις Βρυξέλλες - Προσπάθεια για επανεκκίνηση των συνομιλιών

Σε μια χρονική συγκυρία όπου το Κυπριακό παραμένει εγκλωβισμένο σε παρατεταμένη στασιμότητα, η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδης με τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες σήμερα στις Βρυξέλλες, αποκτά χαρακτήρα πέραν του τυπικού. Πρόκειται για μια πολιτική κίνηση με σαφή στόχευση: να επαναφέρει το Κυπριακό σε τροχιά ουσιαστικών διαπραγματεύσεων, σε μια περίοδο όπου το αδιέξοδο παγιώνεται και οι αποκλίσεις βαθαίνουν.

BEST OF TOTHEMAONLINE