Μεγάλη ένταση και «γαλλικά» στο MasterChef - VIDEO

Μεγάλη ένταση και «γαλλικά» στο MasterChef - VIDEO

Το τέλος της σημερινής δοκιμασίας του MasterChef επεφύλασσε άλλη μία στιγμή μεγάλής έντασης μεταξύ των παικτών. Οι διαγωνιζόμενοι χωρίστηκαν σε δύο ομάδες και «μονομάχησαν», έχοντας ως βασικό υλικό ψάρια, τα οποία ψάρεψαν οι ίδιοι.

Στη λήξη του χρόνου, ο Τιμολέων φώναξε ότι μία κίνηση των αντιπάλων ήταν εκτός χρόνου, καθώς θεώρησε πως οι αντίπαλοί του συνέχισαν να στήνουν πιάτο και μετά το τέλος.

Αυτή η κίνηση εξόργισε τον Χρήστο Γλωσσίδη ο οποίος έγινε έξαλλος και ξέσπασε, βρίζοντας τον Τιμολέοντα. «Ώπα, ώπα… Εκτός χρόνου!», φώναξε ο Τίμος για να πάρει την απάντηση «άντε γαμ… ρε».

Μόλις ο Τίμος είπε πάλι ότι «ήταν εκτός χρόνου το κουτάλι» ο Χρήστος του φώναξε έξαλλος «ήταν εκτός χρόνου; Ποιος ήταν εκτός χρόνου ρε βλάκα; Άντε γαμ…».

https://www.youtube.com/watch?v=WT4fmbYv7E8

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μήνυμα ΠτΔ σε Τ/κ: «Μπορεί να επιτευχθεί μια λύση win-win» - Η αναφορά στην Τριμερή Κύπρου-Ελλάδας-Ισραήλ

Μήνυμα ΠτΔ σε Τ/κ: «Μπορεί να επιτευχθεί μια λύση win-win» - Η αναφορά στην Τριμερή Κύπρου-Ελλάδας-Ισραήλ

Δεν μπορούμε να επιλέγουμε για συζήτηση ένα από τα έξι κεφάλαια του πλαισίου Γκουτέρες, δήλωσε την Κυριακή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, λέγοντας παράλληλα «ας συζητήσουμε όλα τα κεφάλαια μαζί».

BEST OF TOTHEMAONLINE