ΚΟΣΜΟΣ

Έκλεψε αυτοκίνητο με μωρό εντός - Το μοιραίο λάθος της μητέρας- VIDEO- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Έκλεψε αυτοκίνητο με μωρό εντός - Το μοιραίο λάθος της μητέρας- VIDEO- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Έκλεψε αυτοκίνητο ενώ σε αυτό υπήρχε παιδί σε ειδικό κάθισμα και λίγο αργότερα σταμάτησε σε άλλο πρατήριο καυσίμων για να το αφήσει.

Σύμφωνα με την Αστυνομία της Καλιφόρνια, ένας άντρας είναι ύποπτος για κλοπή αυτοκινήτου από πρατήριο καυσίμων, κοντά στο Αεροδρόμιο του Palm Beach, ενώ σε αυτό υπήρχε και ένα μικρό παιδί.

Στη συνέχεια, όπως θα δείτε και σε βίντεο που δημοσίευσε η ιστοσελίδα Liveleak από κύκλωμα παρακολούθησης και σύμφωνα με δημοσίευμα του Fox News, ο άντρας μετά την κλοπή του αυτοκινήτου σταμάτησε σε άλλο πρατήριο καυσίμων και το παρέδωσε στον υπάλληλο, φωνάζοντας ‘Πάρτε το μωρό! Πάρτε το μωρό’.

Ο νόμιμος ιδιοκτήτης του μαύρου αυτοκινήτου, φαίνεται να έκανε το μοιραίο λάθος να απομακρυνθεί από το όχημα, αφήνοντας τα κλειδιά στη μίζα.

Το περιστατικό σημειώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης (20/3), με την μητέρα του παιδιού να φτάνει στο δεύτερο βενζινάδικο 30 λεπτά μετά την παράδοση του από τον κλέφτη.

Ο δράστης παραμένει άφαντος και αναζητείται από τις τοπικές Αρχές.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Επιμέλεια Χρίστος Ζήνωνος

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΗΠΑ: «Πύραυλοι του Ισραήλ έπληξαν εγκατάσταση στο Ιράν»

ΗΠΑ: «Πύραυλοι του Ισραήλ έπληξαν εγκατάσταση στο Ιράν»

Επίθεση στο Ιράν με πυραύλους σε τουλάχιστον μια στρατιωτική εγκατάσταση πραγματοποίησε το Ισραήλ τα ξημερώματα της Παρασκευής σύμφωνα με τo ABC και το CNN.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top