Το 'έκαψε' η ομάδα της Χριστιάνας Αριστοτέλους - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Το 'έκαψε' η ομάδα της Χριστιάνας Αριστοτέλους - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Γλυκά, κρασιά και μπόλικη τρέλα για την ομάδα της Χριστιάνας Αριστοτέλους. 

Η Εριλένα Πελαγία, η συνεργάτης της εκπομπής "Με αγάπη Χριστιάνα" την Τετάρτη, 21 Μαρτίου είχε τα γενέθλιά της και τα γιόρταζε από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Αν και η εκπομπή "Με αγάπη Χριστιάνα" της τραγούδησε με μια υπέροχη έκπληξη on air του "Happy Birthday", ωστόσο και μετά την εκπομπή συνεχίστηκε το πάρτι. 

Σύσσωμη η ομάδα της εκπομπής της Χριστιάνας Αριστοτέλους γιόρτασε τα γενέθλια της Εριλένας με ποτά, γλυκά και μπόλικη τρέλα. 

Δείτε τις παρακάτω φωτογραφίες από το πάρτι: 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πενταμερή Νέας Υόρκης: Η Λευκωσία προετοιμάζεται- Ο Τατάρ προκαλεί - Η «μέση λύση» των ΗΕ

Πενταμερή Νέας Υόρκης: Η Λευκωσία προετοιμάζεται- Ο Τατάρ προκαλεί - Η «μέση λύση» των ΗΕ

Στις 16-17 Ιουλίου, το κυπριακό θα βρίσκεται ξανά στο επίκεντρο των εξελίξεων, στην έδρα των ΗΕ, όπου θα πραγματοποιηθεί η άτυπη πενταμερής συνάντηση, με την εμπλοκή των εγγυητριών δυνάμεων και της ΕΕ ο ρόλος της οποίας δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα, παρά τον διορισμό του Ειδικού Απεσταλμένου της ΕΕ για το κυπριακό. Ο Γιοχάνες Χαν ωστόσο, δεν αναμένεται να βρίσκεται στον χώρο της διάσκεψης, στις 17 Ιουλίου, λόγω άρνησης της τουρκοκυπριακής πλευράς.

BEST OF TOTHEMAONLINE