«ΒΟΜΒΑ»: Ετοιμάζει βαλίτσες ο Ζλάταν σε άλλες πολιτείες για να συνεχίσει την καριέρα του

«ΒΟΜΒΑ»: Ετοιμάζει βαλίτσες ο Ζλάταν σε άλλες πολιτείες για να συνεχίσει την καριέρα του

Βαλίτσες για Αμερική φέρεται να φτιάχνει ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, καθώς εμφανίζεται έτοιμος να μεταβεί αυτή την εβδομάδα στις ΗΠΑ για να ολοκληρώσει τη συμφωνία του με ομάδα του MLS!

Ο Σουηδός σταρ παραμένει ανενεργός από τον περασμένο Δεκέμβριο και το εντός έδρας 2-2 με τη Μπέρνλι ενδέχεται να ήταν το τελευταίο του παιχνίδι με τη φανέλα της Γιουνάιτεντ.

Τις τελευταίες ώρες ο αμερικανικός Τύπος εμφανίζει έτοιμο τον «Ίμπρα» να εγκαταλείψει το Μάντσεστερ για χάρη ομάδας του MLS. Σύμφωνα μάλιστα με το «ESPN», ο 36χρονος στράικερ πρόκειται να ταξιδέψει εντός της εβδομάδας στην άλλη όχθη του Ατλαντικού για να πέσουν οι υπογραφές, τη στιγμή που η φημολογία που υπήρχε το προηγούμενο διάστημα τον συνέδεε με τους LA Galaxy κι αυτό φέρεται να είναι το κλαμπ που ετοιμάζεται να τον κάνει δικό του.

Ολα αυτά μάλιστα με την άδεια του Ζοσέ Μουρίνιο, ο οποίος εμφανίζεται να έχει δώσει το «ok» ώστε να τερματιστεί τέσσερις μήνες νωρίτερα η συνεργασία με τον Σουηδό στράικερ.

Πηγή: www.sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Συνάντηση με τριμελή αντιπροσωπεία του νεοσύστατου συνδέσμου «Η Φωνή των κτηνοτρόφων» είχε το Σάββατο ο Επικεφαλής της Ειδικής Επιστημονικής Επιτροπής για την Ανασυγκρότηση και Αναβάθμιση του Κτηνοτροφικου Τομέα και Πρόεδρος του Ινστιτούτου Κύπρου, Σταύρος Μαλάς, με εκπρόσωπο των κτηνοτρόφων Χριστόδουλο Χριστοδούλου να επαναλαμβάνει στο ΚΥΠΕ το αίτημά τους για συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και να προειδοποιεί για το ενδεχόμενο νέων κινητοποιήσεων.