ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σκιαγράφησε πως έχει το σκηνικό για Λέβι, Αρούς, Στρούνα, Κοφί και πολλά άλλα

Σκιαγράφησε πως έχει το σκηνικό για Λέβι, Αρούς, Στρούνα, Κοφί και πολλά άλλα

Είπε αρκετά το απόγευμα της Πέμπτης στον ΣΠΟΡ ΦΜ 95.0 ο αναπληρωτής πρόεδρος της Ανόρθωσης Κυριάκος Γιάγκου.

Αναλυτικά όλα όσα είπε:

Για την Ευρώπη: «Είμαστε κοντά στην εξασφάλιση του Ευρωπαϊκού εισιτηρίου, όμως δεν λέμε μεγάλες κουβέντες μέχρι αυτό να γίνει και μαθηματικά. Όπως λέμε και στην Κύπρο να μην σούζουμε τα πόθκια μας πριν να καβαλητζιέψουμε»

Για τη διάρκεια στη σεζόν: «Έχουμε δείξει και διάρκεια, παρά τους ενδοιασμούς που εκφράστηκαν κατά καιρούς για τη μέγεθος του ρόστερ. Όπως και να έχει όμως οδεύουμε προς το Ευρωπαϊκό εισιτήριο, οι πιθανότητες είναι πολλές και θέλουμε να τις μεταφράσουμε σε πράξεις»

Για το αν η Ανόρθωση βλέπει τρόπαιο: «Αυτό θα είναι το ιδεατό, κάτι που θα μας βοηθήσει και στις Ευρωπαϊκές υποχρεώσεις και το πότε θα ξεκινήσουμε»

Κύπελλο ή πρωτάθλημα: «Οι απώλειες μετρούν διπλά, όπως και οι νίκες. Θυμάμαι άλλες κουβέντες που είχαμε μετά από νίκες και αν θα βλέπαμε πιο ψηλά, αλλά και μετά από ήττες αν θα βλέπαμε πιο χαμηλά. Ρεαλιστικά βλέπουμε το κύπελλο που είναι πιο εύκολο»

Για τις δηλώσεις Βίκτορ πως πιστεύει ακόμη και για την κορυφή: «Αυτός ο χαρακτήρας είναι που μας ενθουσιάζει. Μας αρέσει να πιστεύουμε και να παλεύουμε, χωρίς να σημαίνει πως παραγνωρίζουμε τα δεδομένα»

Για τον προγραμματισμό: «Όντως έχουμε ξεκινήσει δειλά, δειλά τον προγραμματισμό με την έννοια να μπορέσουμε να κλείσουμε κάποια κεφάλαια. Προτεραιότητα είναι να τελειώσει το θέμα με τον προπονητή, και έπειτα άλλους παίκτες. Ουσιαστικά έχουμε μιλήσει και έχουμε εκφράσει πολλές φορές την ευαρέσκεια μας, όπως και ο Ρόνι Λέβι και μένει να γίνει η συνάντηση, η μοναδική, όταν επιστρέψει και ο πρόεδρος από την Βουλγαρία»

Για το ρόστερ: «Ο προπονητής έχει στο μυαλό του κάποιους παίκτες που θέλει να παραμείνουν και στη νέα σεζόν. Επίσημη κρούση δεν έχει γίνει, όμως υπάρχουν κάποιες πρώτες κουβέντες με ποδοσφαιριστές»

Για τον Αρούς: «Το όλο θέμα θα πρέπει να κλείσει σύντομα, καθώς αν η ομάδα βγει στην Ευρώπη θα ξεκινήσουν πολύ νωρίς οι υποχρεώσεις και είναι σημαντικό να κλείσει νωρίς»

Για τον Ντούρις: «Είναι δύσκολη περίπτωση. Θέλουμε να τον κρατήσουμε όμως δεν εξαρτάτε μόνο από εμάς. Είναι θέμα η ομάδα του σε ποια θέση θα τερματίσει. Αν καταφέρει να ανέβει στην πρώτη κατηγορία της Ρωσίας αλλάζουν τα δεδομένα. Αν παραμείνει στην δεύτερη κατηγορία τότε υπάρχει περιορισμός στους ξένους και αυτό είναι κάτι που και τώρα έπαιξε το ρόλο του για να έρθει στην ομάδα μας. Θα το δούμε»

Για τον Στρούνα: «Το μεγάλο πρόβλημα είναι ένα ράγισμα, κάταγμα της άνω γνάθου. Είναι ζωτική περιοχή και αυτό που προέχει είναι να κρατήσουμε όσο πιο προστατευμένο τον συγκεκριμένο τραυματισμό, και όχι σύμφωνα με τα δόντια που έχασε»

Για τον προγραμματισμό και τις επιτυχίες: «Γίνεται εξαντλητική μελέτη για τους ποδοσφαιριστές. Η μελέτη και το μάτι των ανθρώπων που κάνουν τις επιλογές είναι το δυνατό σημείο και γι’ αυτό θεωρώ πως υπάρχει ένα πολύ ψηλό ποσοστό επιτυχίας»

Οικονομικά: «Σαφώς και υπάρχουν κάποιες δυσκολίες και χρειάζεται συνεχής προσπάθεια για να είμαστε συνεπείς. Έχουμε τη βοήθεια του κόσμου και είναι μια διαρκής προσπάθεια για την συνέπεια»

Για τους Κύπριους: «Ήταν ένα από τα θέματα που είχαμε να αντιμετωπίσουμε. Έχουμε πάρει κάποιους Κύπριους φέρελπις οι οποίοι παλεύουν και δουλεύουν για τις ευκαιρίες τους. Υπάρχει το ταλέντο και η ποιότητα»

Για τον Κοφί: «Η παρουσία του Κοφί μας κάνει αισιόδοξους πως έχουμε καλύψει τη θέση του Σιβού που ήταν όντως μια πολύ σημαντική απώλεια»

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Φωτιά ξέσπασε γύρω στις 20.00 την Τετάρτη στην περιοχή του «Aphrodite Hills», παρά την Πέτρα του Ρωμιού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top