ΛΑΚΑΤΑΜΙΑ: Έφυγε αιφνίδια από τη ζωή η 29χρονη Έλενα - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΛΑΚΑΤΑΜΙΑ: Έφυγε αιφνίδια από τη ζωή η 29χρονη Έλενα - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Θλίψη σκόρπισε σε συγγενείς και φίλους ο ξαφνικός χαμός 29χρονης από τη Λακατάμια.

Η 29χρονη Έλενα Φραντζή, σύμφωνα με πληροφορίες, έχασε τις αισθήσεις της το μεσημέρι της Παρασκευής (23/3) ενώ βρισκόταν στο σπίτι της στη λεωφόρο Τσερίου, στη Λακατάμια.

Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου οι επί καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό της.

Η αστυνομία διερευνά υπόθεση αιφνίδιου θανάτου, ενώ η νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού διενεργήθηκε από την ιατροδικαστή Αγγελική Παπέττα.

Σύμφωνα με όσα δημοσιεύονται, ασφαλή συμπεράσματα θα εξαχθούν με τα αποτελέσματα των επιστημονικών εξετάσεων.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνάντηση Γκουτέρες-Έρχιουρμαν: «Είναι ευκαιρία για μία πρώτη γνωριμία και για το Κυπριακό, η Ολγκίν εργάζεται και με τους δύο ηγέτες»

Συνάντηση Γκουτέρες-Έρχιουρμαν: «Είναι ευκαιρία για μία πρώτη γνωριμία και για το Κυπριακό, η Ολγκίν εργάζεται και με τους δύο ηγέτες»

H Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ ΟΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν «συνεχίζει να εργάζεται με τους δύο ηγέτες, μεταξύ άλλων για την προώθηση των συμφωνημένων μέτρων οικοδόμησης εμπιστοσύνης, και ιδίως για το άνοιγμα επιπλέον σημείων διέλευσης το συντομότερο δυνατό» δήλωσε ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΓΓ του ΟΗΕ Στεφάν Ντουζαρίκ κατά την ενημέρωση των δημοσιογράφων στην έδρα του Οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

BEST OF TOTHEMAONLINE