ΚΥΠΡΟΣ: ΟΔΗΓΟΙ ΠΡΟΣΟΧΗ- Μετά τη σκόνη ήρθαν χιόνια και ομίχλη

ΚΥΠΡΟΣ: ΟΔΗΓΟΙ ΠΡΟΣΟΧΗ- Μετά τη σκόνη ήρθαν χιόνια και ομίχλη

Τον Μάρτη ξύλα φύλαγε μην κάψεις τα παλούκια, λέει ο σοφός μας λαός, κάτι που αποδεικνύεται στην πράξη, αφού μετά τις υψηλές θερμοκρασίες των τελευταίων ημερών, άρχισαν τα χιόνια.

Στην περιοχή του Τροόδους, στην επαρχεία Λεμεσού, από τις 10 το πρωί του Σαββάτου (24/3) άρχισαν βροχές, ενώ σύμφωνα με ενημέρωση από την Αστυνομία, κατά διαστήματα πέφτει χιονόνερο και αραιή χιονόπτωση.

Επίσης, ομίχλη επικρατεί στην ευρύτερη περιοχή του Τροόδους και έτσι οι οδηγοί καλούνται να είναι ιδιαίτερα προσεχτικοί.

*Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Παρουσίασε συγκεκριμένη πρόταση στον Στάρμερ για τις βάσεις - «Δεν θα χρησιμοποιηθούν σε επιθετικές επιχειρήσεις»

ΠτΔ: Παρουσίασε συγκεκριμένη πρόταση στον Στάρμερ για τις βάσεις - «Δεν θα χρησιμοποιηθούν σε επιθετικές επιχειρήσεις»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είχε σήμερα μακρά τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρωθυπουργό του Ηνωμένου Βασιλείου, κατόπιν πρωτοβουλίας του τελευταίου, στο πλαίσιο των τακτικών επαφών των δύο ηγετών επι των γεωπολιτικών εξελίξεων στην ευρύτερη περιοχή.

BEST OF TOTHEMAONLINE