ΛΕΜΕΣΟΣ: Συνελήφθη ο 41χρονος που παρέσυρε δύο αστυνομικούς

ΛΕΜΕΣΟΣ: Συνελήφθη ο 41χρονος που παρέσυρε δύο αστυνομικούς

Στη σύλληψη 41χρονου από την επαρχία Λεμεσού προχώρησε την Παρασκευή (23/3) η Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση κατοχής 300 γραμμαρίων κοκαΐνης.

Ο 41χρονος οδηγήθηκε το πρωί του Σαββάτου (24/3) ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού το οποίο εξέδωσε διάταγμα πενθήμερης κράτησής του

Να σημειωθεί ότι ο 41χρονος παρέσυρε και τραυμάτισε δύο αστυνομικούς στον δρόμο Λεμεσού-Φασούλας όταν επιχείρησε να παραλάβει τα 300 γραμμάρια κοκαΐνης.

Κατάφερε να διαφύγει εν μέσω πυροβολισμών, ενώ συνελήφθη ο 43χρονος συνοδηγός του οχήματος.

Η ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Λεμεσού) συνεχίζει τις εξετάσεις.

 

 
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Παρουσίασε συγκεκριμένη πρόταση στον Στάρμερ για τις βάσεις - «Δεν θα χρησιμοποιηθούν σε επιθετικές επιχειρήσεις»

ΠτΔ: Παρουσίασε συγκεκριμένη πρόταση στον Στάρμερ για τις βάσεις - «Δεν θα χρησιμοποιηθούν σε επιθετικές επιχειρήσεις»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είχε σήμερα μακρά τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρωθυπουργό του Ηνωμένου Βασιλείου, κατόπιν πρωτοβουλίας του τελευταίου, στο πλαίσιο των τακτικών επαφών των δύο ηγετών επι των γεωπολιτικών εξελίξεων στην ευρύτερη περιοχή.

BEST OF TOTHEMAONLINE