Έφυγε από την Ανόρθωση και έκλεισε σε άλλη κυπριακή ομάδα

Έφυγε από την Ανόρθωση και έκλεισε σε άλλη κυπριακή ομάδα

Ο Μιχάλης Μορφής θα συνεχίσει πλέον να εργάζεται στο προπονητικό τιμ του ΑΠΟΕΛ μαζί με τον Μπρούνο Μπαλταζάρ και τους συνεργάτες τους, αφήνοντας κενό στη Δόξα, το οποίο όμως καλύφθηκε σε χρόνο ντετέ!

Συγκεκριμένα, η ομάδα της Κατωκοπιάς συμφώνησε με τον 44χρονο (πλέον…) Ούγγρο Ζόλταν Νάγκι, ο οποίος θα καλύψει τη θέση του προπονητή τερματοφυλάκων και θα αναλάβει τα νέα του καθήκοντα, από την ερχόμενη Δευτέρα (26/03).

Σημειώνουμε ότι ο Νάγκι αγωνίστηκε σε αρκετές κυπριακές ομάδες, ενώ μέχρι πρότινος εργαζόταν στις ακαδημίες της Ανόρθωσης.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης: Η Λευκωσία δεν αποδέχεται δημιουργικές ασάφειες στη βάση λύσης του Κυπριακού

Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης: Η Λευκωσία δεν αποδέχεται δημιουργικές ασάφειες στη βάση λύσης του Κυπριακού

Η ολοκλήρωση της συνεδρίασης του Εθνικού Συμβουλίου υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, έστειλε σαφή μηνύματα τόσο για τις επιδιώξεις της ελληνοκυπριακής πλευράς όσο και για τα όρια των διαπραγματεύσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE